SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geçmiş Olsun' Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kaza sonrasında yaralanan askerleri ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirilen erlerden Mehmet Çalışkan, Lokman Düşen ve Hüseyin Yüksel ile Jandarma Uzman Çavuş Ersin Aydemir'i Özal Tıp Merkezi'nde ziyaret eden Valisi Ulvi Saran, doktorlardan askerlerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Askerlerin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, 21 Ocak 2011 günü askerin aracın kaza yapması sonucu 2 asker şehit olmuş, 13 asker de yaralanmıştı. yaralı askerlerin 4'ü, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirilerek tedavi altına alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız