SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelecek Partisi'nden İstifa Edip MHP'ye Katıldılar

Gelecek Partisi'nden İstifa Edip MHP'ye Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Gelecek Partisi’ne üye ya da yönetici iken istifa eden bir grup toplu halde MHP’ye katıldı.

Gelecek Partisinden istifa eden Malatya il ve ilçe yöneticilerinin MHP’ye katılması nedeniyle MHP İl Başkanlığında üye kayıt ve katılım töreni düzenlendi.

Törene MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve Milletvekili Adayları Ömer Ekici ve Mesut Samanlı katılarak, yeni üyelerin rozetlerini taktılar.

Fendoğlu, “Birlik beraberliğimiz daim olsun. Her şey Malatya için, her şey Türkiye için” diyerek,  seçimlerde MHP’nin Malatya’da çok güçlü bir şekilde çıkacağını söyledi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • AbdurrahmanYıldız (2 yıl önce)
    Yazık Memleket Viran Olmuş Boş İşler Beyler
    0
    0
    Yanıtla
  • ATA (2 yıl önce)
    Katılım çok yoğun olmuş.gözlerim yaşardı
    %75
    %25
    Yanıtla
  • giden ağam (2 yıl önce)
    giden ağam gelen paşam yarın iktidara gelsin hop iyi parti olmadı mı akp başka bir parti mi kuruldu yetmedi ona girelim vatanımızı davamızı çok seviyoruz ya ondan
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Dönsün dursunlar
    %77
    %23
    Yanıtla