SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gerçekten Devasa Hizmetler Yaptık"

0
Güncellendi - 2018-01-08 03:31:33
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen AKP Battalgazi Kadın Kolları Kongresi'ne AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP İl Kadın Kolları başkanı Aynur Oğuzhan, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, AKP Yeşilyurt İlçe başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile partililer ve delegeler katıldılar.

AKP Battalgazi Kadın Kolları Kongresi'nde eski başkan Şule Kürün Özkan, görevini yeni başkan Ebru İnanç'a devretti.

Kongrede konuşan AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKPnin kuruluşundan bugüne kadar partili kadınların önemli görevler üstlendiğini belirterek, “Kadın kardeşlerim, 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimde yine partinin en ağır yükünü çekecekler. Yapacağımız çalışmalarda kadın kardeşlerimiz önemli görevler üstlenecekler.2019 seçimlerinde sahalara çıkmak için kongrelerimizi yaptık. Seçimlere daha güçlü bir şekilde girerek, her zaman olduğu gibi Malatya’da güçlü bir sonuç elde edeceğiz” diye konuştu. .

AKP’de kadın kollarının önemli görevler üstlendiğini belirten Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Biz dününü bilmeden, geleceğini bilemez düsturu ile hareket eden bir hareketin öncüleri olarak sizlerle beraberiz. Şeyh Edebali’nin söylemiş olduğu, ‘Dünü mutlaka iyi bileceğiz, yarını da ona göre inşa ve imar edeceğiz.’ Gerçekten devasa hizmetler yaptık, devrim niteliğinde değişim ve dönüşümlere imza atmak sizlerin desteği ile bizlere nasip oldu."dedi.

Kongrede konuşan Çalık, hedeflerinin 2023, 2053 ve 2071 olduğunu aktararak,bu hedeflere ulaşmak için 2019 yılındaki seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Çalık, 2019'da sandıklardan zaferle çıkacaklarını ve hedeflere durmadan ilerleyeceklerini belirterek; "İşte o zaman hedeflerimiz için ilk adımlarımızı atmış olacağız. 2017 yılı çok önemli bir yıldı. 100 yıllık hükümet sisteminde bir değişiklik yaptık. Bu değişiklikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine adım attık. Şimdi 2019'da bunun en önemli virajını alacağız. Allah nasip ederse 2019'da Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak ve ülkemin, partimin, dünyanın, küresel lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan seçeceğiz inşallah.” diye konuştu.

Çalık; ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını ve İsrail'in uyguladığı şiddetin geçen yıla damga vurduğunu söyleyerek, Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs'ün tehlikede olduğunu belirtti.

Bu durum karşısında, ilk sesin mazlumun yanında zalimin karşısında duran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çıktığını kaydeden Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Cumhurbaşkanımız İslam İşbirliği Teşkilatını (İİT) toplantıya çağırdı. Tam 57 ülkeyi İstanbul'da bir araya getirdi. Burada alınan kararı Birleşmiş Milletler'e taşıdı. Konuyu önce güvenlik konseyine daha sonra genel kurula taşıdı. Kendini dünyanın jandarması sanan Amerika, liderimizin önderliğinde Birleşmiş Milletler'den 128 ülkeden tokat gibi bir cevap geldi, 'Haddini bileceksin Amerika' denildi. Birleşmiş Milletler'den alınan karar 'Dünya 5'ten büyüktür' sözünün en önemli tezahürüdür."

Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 yıldır birçok hizmeti ülkeye getirdiğini belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Malatya ya yaptırılan lara bakmak lazım yoksa günlük siyasete değil ,Malatyaya yaptırabildiğin bir hizmet varsa ALKIŞ yoksa başka yere yapılan hizmetten bir MALATYALI olarak bize ne...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Serzen (6 yıl önce)
    Kadın kolları her partinin sırtına maddi külfetten başka bir şey değil...Bence kadın kolları diye ayrı bir birim olması yerine ana kademeye bağlı kadın hakları alt komisyonu olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Devasa hizmet dediğin diğer illere göre devede kulak gibi..bi türkiye yi gez dolaş ufkun açıla...ihlas finans konusunda henüz bi çalışma yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genc (6 yıl önce)
    Evet allah reisin eksikligini vermesin ben malatya teşkilatının hiç begenmiyom ne başkanlar ne millet vekili ama sanki bakañimiz biraz iyi saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (6 yıl önce)
    Evet devasa hizmetler yapıldı ama siz deil Reisin sayesinde
    0
    0
    Yanıtla