SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gökhan Töre'ye Gösterilen İlk Sarı da Yanlış'

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe- B.Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 65. dakikasında skor 0-0 iken Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na faul yaptığı gerekçesiyle hakem Ali Şansalan tarafından ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atılan Gökhan Töre'nin maçta gördüğü kartları, TRT Spor'daki 'Teknik Analiz'de değerlendiren eski hakem ve Yorumcu Bünyamin Gezer, iki sarı kartın da yanlış olduğunu söyledi.

İlk olarak, Gökhan Töre'nin 7. dakikada rakibiyle mücadele ettiği pozisyon gördüğü sarı kartı değerlendiren Gezer, "Ne var abi? Aşırı sert bir faul değil. Bir faul o kadar. Bence ilk sarı kart hatalı" yorumunu yaptı. Bünyamin Gezer, 65. dakikada Gökhan Töre'nin Emre'ye değmediği pozisyonda verilen faul kararı ve kırmızıya dönüşen ikinci sarı kart için de, "Faul bile yok. Böyle kırmızı olmaz. Yazıktır." diye konuştu.

Bu arada, maçtan sonra hakeme Gökhan Töre'nin faul yapmadığını söylediği öne sürülen Emre Belözoğlu'nun bu konuda bazı kanallara yaptığı açıklamayla ilgili görüşü sorulan Bünyamin Gezer, "Bu açıklama doğru mu, teyit edildi mi? Orada Gökhan Töre var, o diyor mu? Ali Şansalan bana demedi derse ne diyeceğiz?" diyerek, Emre'nin bu iddiasına inanmadığı yolunda değerlendirme yaptı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • mehmet (3 yıl önce)
    arkadaşlar bu hafta sosyal mesafe ve maskelerinizle maç saatinden önce stadın etrafını doldurun ve takımınızı destekleyin, takımın sahibi sizsiniz, bırakın başkalarını,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Cuma günü yazmıştım bu DÜDÜK şansımızı almasın diye ,ne oldu her şeyimizi aldı gitti yazıklar olsun böyle dandiklere................................Milli takıma alan hocalara sormak lazım bu KART FUTBOLCU ESKİSİ NİN GENÇLERE ne örnek veriyor bu emre dümencisine herkesin neden salladığının sebebi belli olmuyormu..................
    0
    0
    Yanıtla
  • Tetikçiler (3 yıl önce)
    Fenerbahçe -Malatya maçının var hakemi Koray Gençerler,Sivas-Kayseri maçının var hakemide Koray Gençerler Kayseri lehine verilen ve maçın bitmesini sağlayan penaltı kararıda vardan geldi.Dikkat ettinizmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • desene sistemi kurmuşlar yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir tesbit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Federasyon doğudan bir takımın olmasını hazmedemiyor yada hazmedemeyenlerin baskısı altında kıvranıyor kendide doğulu bunu unutmasın elbette allahın katında bunun hesabını verirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Rauf (3 yıl önce)
    Şuç duyurusunda bulunun mahkemeye verin.Hakem kasıtlı olarak taraf .tutmuştur . Kulübün avukatları ne güne duruyor.Malatyanın ileri gelen kişileri lütfen bu bir küçuķ düşürme değilde nedir. Sehrim sahipsizmi. İlgilenenlere helal ilgilenmeyenler yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayreddin (3 yıl önce)
    Vekillerin umurunda ha.. Koltuk sıcak 4+1+1 = 6 garanti koltuk.. Yav hiç değilse çıkın Ne Oluyu deyin ya maaşınız eksilmez. % 70 düşmez . Ama demezseniz asillerin vekili olarak kul hakkı yemiş olursunuz. Malatya küme düşer sizde küme düşmüş olursunuz anladınızmı.Birtek Fendoğlu bir tvet atmış. Sizden şehrin hakkını korunmanızı istiyoruz .Bunuda yapmıyor yada yapamıyorsanız Gidip Elazığlı vekillerimi söyleyelim.kolaygelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Kimse şu konuyu konuşmuyor, Sayın Galatasaray başkanı zamanın bir yerinde hakeme ne söylemiş, GİT, DÜDÜĞÜNÜ DUVARA AS. Hakemde hakemliğini bıraktı. Ali Şansalan sende gurur yokmu, TFF bir camianın canını yaktınız, işler iyi değilmi? Adil Gevrek, sıra sanada gelecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Maçın basında GÖKAN TÖREYİ gözüne kestirmişti hakem zaten el birliğiyle düşürmek istediği takımı düşürüyorlar istediğini şampiyon yapıyorlar şimdi nolcak GÖKAN TÖRE gençlerbirliği maçında cezalı olacak birde al işte bir takımın kaderiyle nasıl oynadılar siyaset el birliği yaptı rize düşmeyecek ankara kayseri konya malatya seç 3 işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (3 yıl önce)
    Yazık çok yazık sahipsiz bir şehir olduk. Kimse hak aramıyor. TFF Malatya’nın biletini kesmiş. TFF 1 lig hayırlı olsun. Sebep olanların Allah belasını versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (3 yıl önce)
    Türkiye ligi tamamen kalitesizlesti
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Kartların hatalı olduğu doğruda, en yanlış olanı ise Adil Gevrek gibi birisinin o takımın başında bulunmasıdır. Takımı bile bile küme düşürüyor. Adamın kendisi güven vermiyorki başkasıda takımına ve kendisine saygı duysun. Koca takımı ne hale getirdi. Oyuncuları teker teker sattı. Hocaları kovdu, sonunda kendisi gibi beceriksiz hocalarla elbirliğiyle takımı küme gönderiyor. Bunun hesabını Malatyalılar sormsyacak mı? Merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Emre şov yaptı,hakemi aldattı,Hakem denen adam belli ki yanlı Gökhan'ı oyundan attı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    emre belezoğlu ben hakeme söyledim söylemi tamamen timsah göz yaşından başka bieşey değil bence küllüyen yalandır. madem hakeme söyledin. gökhan töre sana dokunmadı bile neden kafanı tutarak bağırdın o zaman öle sahtekarlığı düşünen hakeme gökhan bana dokunmadı demez geç bunları.. gökhan töre ejdarha galibe sen sineksin rüzgarından düşttün o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    malatyaspor yönetimi küme düşmeme mücadelesi veren takımların maçlarının aynı gün ve saatte oynatılması için tff’ye başvurmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Artik bu yorumlar bir anlam ifade etmiyor sonucta 3 puan geri gelmeyecek ancak kamuoyunda hakliligimiz kanıtlandı yonetim tff ye basvurup Gökhanin cezasini iptal ettirmeli bari gençlerbirliği maciini kurtaralim sonucta sezonun final maci gokhan mutlaka bu macta oynamali
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akgeyik (3 yıl önce)
    futbolu dizayn ediyorlar çalarak çırparak olan taraftara oluyor kaldırın şu futbolu artık kimse seyretmesin çünkü federasyon ve hakem oyununa döndü paralar boşa gidiyor çarçur oluyor emek hırsızlığı hat safada bi anlamı kalmadı futbolun
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (3 yıl önce)
    Başa sarabilirmisiniiz geri getirebilir misiniz? Yok Uzatmayın dinlemek istemiyorum. Hepiniz eyyam yapıyorsunuz.... Bence sonuç : bu maçla ilgili kim hak yedi ise HARAM olsun. Burnundan gelsin.Bu maçtan kazandığı maddiyatı harcayamasın boğazına takılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Boşverin bunları bu ilk değil son da olmuyacak.Bu klübTff nin oyuncağı olmuş.Sahipsiz,ilgisiz ve hakkını aramayan,aramayı bilmeyen bir klüp olursan herkes seninle istediği gibi oynar.Bakın Rize-galatasaray maçında hakem neredeyse iki futbolcunun futbol hayatını bitirecek derecede sakatlıyan rizesporlu oyunculardan hiçbirine kırmızı kart göstermedi.Gösteremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hakem camiasindaki pislikleri hakem olmak yukselmek ve orada kalmak için oynanan oyunları yiğit mangal gibi yüreği olan eski bir hakem çıkıp açıklasa bir temiz eller operasyonu başlasa ve bu pislikler temizlense olmazmi bütün basindan rica ediyorum 1.ve süper lig hakemlerini lütfen inceleyin hangi hakemlerin eski hakemlerin ve futbolcuların oğlu eniştesi kuzeni dayısının amcasinin oğlu olduğunu yayınlayın bu 83 milyon Türkiye'de eski hakem ve futbolcuların çocukları dışında hakem olacak yetenekli insan yokmu işte proplem burada büyük paralarin döndüğü bu alanı başkalarına yetenekli olsa dahi birakirlarmi kesinlikle bırakmazlar diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Adil gevrek gibi iş bilmez iki kelime yapamayan lobisi olmayan futbol camiasını kendine düşman eden bir başkanin varsa böyle doğrarlar normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Tüm yorumcular hem fikir ama bu yorumlar 3 puani getirmiyor ama kamuoyu olusturma acisindan faydali yonetim derhal tff ye basvurup gökhanin cezasinin iptalini istemeli
    0
    0
    Yanıtla