SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Gol Atmamıza İzin Verdiler, Kendilerini Kutlarım"

0
Güncellendi - 2018-05-10 05:32:00
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi'nin 32.haftasında Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada İzmir ekibinin centilmen hareketi haftaya damgasını vurdu.

Göztepe, 90.dakikada Serkan Bakan’ın direkten yere vuran topu gol sayıldı. Bakan, topun kale çizgisini geçmediğini söylemesinin ardından sahalarda çok nadir görülen centilmence bir harekete imza atıldı.Göztepeli oyuncular, oyuna yeniden başlayan Evkur Yeni Malatyaspor’un gol atmasına izin verdi ve EYMS kaptanı Burak Kavlak, topu kendisini izleyen Göztepe kalecisinin yanından geçerek kaleye gönderdi, 1-1'lik eşitliği sağladı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un altyapı teknik sorumlusu Murat Uçkun, Göztepe'nin centilmen davranışıyla ilgili, "Göztepe-Evkur Yeni Malatya Spor U-21 Maçındaki rakip oyuncunun pozisyon sonrasında hakemin verdiği gol kararının doğru olmadığını söylemesi üzerine Göztepe teknik heyetinin talimatı sonucu gol atmamıza izin vererek gösterdikleri Fair-play dolayı kendilerini kutlarım" açıklamasında bulundu.

Göztepe Spor Kulübü'nün resmi sosyal hesabından ise şu açıklama yapıldı:

"Oyuncumuzun, attığımız golde topun çizgiyi geçmediğini söylemesi üzerine teknik heyetimizin talimatı sonucu rakibimizin gol atmasına izin vermemizin ardından karşılaşma 1-1 sona erdi."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAF: Göztepe- EYMS U21 maçında, topu rakip takım kalesine doğru süren EYMS Kaptanı Burak Kavlak ve onu müdahale etmeden izleyen Göztepe kalecisi. (goztepe.org.tr)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Metin (6 yıl önce)
    Kesinlikle hakemde buz gibi golü vermedi lobin yoksa siyasi gücün yoksa ligde fazla tutunamazsin bu yıl bir şekilde kalindi insallah seneye daha iyi bir yapilanma daha iyi bir hoca ve yönetimle daha iyi yerlerde oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Gençler,büyüklerden daha centilmen..........
    0
    0
    Yanıtla