SON DAKİKA
SON DEPREMLER

GP Genel Başkanı Davutoğlu Malatya'ya Gelecek

GP Genel Başkanı Davutoğlu Malatya'ya Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 9-10 Haziran tarihlerinde  Malatya’yı ziyaret edeceği bildirildi.

GP Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, son aylarda Anadolu’yu gezen ve ziyaret ettiği illerde esnaf ve STK temsilcileri ile görüşen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 9-10 haziran tarihleri arasında Malatya’da olacağını ifade etti. İl Başkanı Uçkan, “ Sayın genel başkanımız gerek başbakanlığı ve gerekse  genel başkanlığı dönemlerinde halkın arasında olmaya önem veren  bir liderdir. Türkiye büyük bir ekonomik kriz yaşamakta. Belirsizlik insanlarımızı tedirgin ediyor. Gelecek Partisi olarak doğru çözümler üretip ülkeyi bu sıkıntılardan kurtarmayı hedefliyoruz. Çözümler için sorunun doğru çözülmesi gerekir. Bu nedenle halkın arasında sıkıntıyı bizzat yaşayan insanları dinleyerek, onların görüşlerini dikkate alarak yol haritamızı oluşturuyoruz.

İktidara yürüyoruz, halkımızın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Halkımız genel başkanımızın başbakanlığı dönemini unutmadı. Devlet tecrübesi ile sorunların çözümü yine Gelecek Partisi’nde olacak. Malatya’nın genel başkanımızı  kendisine yakışır şekilde ağırlayacağına inanıyorum”dedi.

Davutoğlu’nun Malatya’ya önem verdiğine dikkat çeken İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, “ Malatya,  siyasi tarihimize yön veren önemli isimleri yetiştirmiştir. Ancak ,merhum Turgut Özal’lı yıllardan  uzun yıllar sonra  sayın Genel Başkanımız Davutoğlu başbakanlığı döneminde Malatya’ya bir bakanlık vermiştir. Malatyalının sayın Davutoğlu’na vefasını ve  sevgisini biliyoruz” şeklinde konuştu.

9-10 haziran tarihlerinde esnaf ziyaretleri yapacak  olan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer  ve basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geleceği öğrenildi.  

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Gün Kurusu (1 yıl önce)
    Bu kadar çok mülteciyi sen başımıza bela ettin ,konuşacak son kişi sensin ey davutoğlu
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Siyaset iyice bayağılaştı. Ak partide aday adayı olup sıraya giremeyenler, menfaatlenip de menfaati bitenler Davutoğlu ve Babacan'ın saflarında. Menfaat dünyası. Seni hayatında olamayacağın ve göremeyeceğin yere getiren Tayyip Erdoğan a ihanet ettin. Kutlu yürüyüşe ihanet ettin. Milletin yığın yığın arkandan geleceğini mi zannettin. Malatyalı açık sözlüdür. Yüzüne söyler üzülürsün, git evine otur. CHP nin koltuğunun altına sığındın sana vekillik bile vermezler.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (1 yıl önce)Abdulkadir isimli kullanıcı yorumuna
    % 120 enflasyonlu yol mu kutlu yürüyüş ???
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hekimhan (1 yıl önce)
    Ne yüzle geliyor anlamadım ..... Hani demişti ya davamı satarsam yüzüme tükürün diye belki ondan geliyordur
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Malatyalı'nın vefası sana değildir Davutoğlu...Malatyalı'nın vefası sadece ve sadece Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a dır...Bu malatya milletvekilleri için de geçerli. Ak partide vekil, bakan, siyasetçi olanlar bağımsız girsinler hele Malatyalı'lardan gereken cevabı alacaklardır.
    %57
    %43
    Yanıtla