SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme BYMS Antrenmanında Yeraldı

0
Güncellendi - 2020-01-11 22:35:08
Guilherme BYMS Antrenmanında Yeraldı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, sarı kırmızılı takımın Antalya kampındaki çalışmalarda yer alıyor. Guilherme'nin Beşiktaş'a transferinin bir kaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Devre arası transfer dönemi içerisinde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan  Guilherme'nin siyah beyazlı takımla anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

Guilherme'nin devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı oyuncunun menajerinin Istanbul'a Beşiktaş yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi bildirildi.

Guilherme'nin Beşiktaş ile her konuda anlaştığı ileri sürüldü ancak transfer henüz netlik kazanmadı.

Başarılı orta saha oyuncusunun Beşiktaş ile anlaşma sağladığı kaydedilirken siyah beyazlı takım, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen haberle şok oldu.

Federasyon, "Kamuoyunun bildiği üzere, Kulüp lisans talimatında yönetim kurulumuzca Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın görüşü de alınarak 9 Aralık 2019 tarihinde "Kulüplerin Takım Harcama Limitleri"  konusunda değişiklik yapılmıştı. Talimat, 2019-2020 sezonu için Kulüplerin Takım Harcama Limitleri'nde kabul edilebilir sapma tutarının yüzde 30'dan yüzde 40'a yükseltilmesine ve kurula başvuru halinde, takım harcama limitleri belirlenirken kulüplerin son bilanço tarihindeki finansal kredilerine uygulanan faiz oranı yerine, güncel reel borçlanma faiz oranlarına göre finansman giderlerinin hesaplanmasına ve Süper Lig'e yükselen kulüplerin hesaplamalarının güncellenmesine olanak tanımıştı.

Bilindiği üzere talimatın yayınlanmasının ardından 15 Süper Lig kulübümüzün yazılı talebi sonrasında, 9 Aralık 2019 tarihli talimat Yönetim Kurulumuzca yeniden değerlendirilerek yürürlükten kaldırılmış ve talimatın ilk hali ile uygulanmasına karar verilmiştir. TFF Yönetim Kurulu'nun talimatı ilk hale döndürmesinin üzerinden çok zaman geçmeden özellikle faiz oranlarının güncellenmesine ilişkin yeniden bir tartışma başlatılmasını ilginç bulmaktayız. Bunun yanında yapılacak transfer ya da transferlere mevcut uygulamalar ile engel olunduğu yönündeki değerlendirmeleri ise Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef gösteren çabalar olarak gördüğümüzün bilinmesini isteriz. TFF talimatlarında yapılan her değişiklik anında TFF.org' da yayınlanmakta olup, kıymetli yöneticilerimiz ve kulüplerimizin profesyonellerinin rahatlıkla ulaşımına açıktır. Buna bir de söz konusu çalışmaların, kulüplerimizin bilgisi ve yazılı talepleri dahilinde yapıldığını eklediğimizde konunun daha iyi anlaşılabileceğini belirtmek isteriz" açıklamasını yaptı.

Bu arada sarı kırmızılı takım Antalya Belek'te devre arası kamp çalışmalarını sürdürdü. Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Brezilyalı futbolcu Guilherme Costa Marques de antrenmanda yer aldı.

Siyah beyazlı yönetimin Guilherme ile son kararını vermesinin ardından transferin netleşmesi bekleniyor.

Hazırlıklarını 13 Ocak Pazartesi gününe kadar Antalya'da sürdürecek BtcTurk Yeni Malatyaspor, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maç için bu kente gidecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: AA- Antalya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Beşiktaş bizim gibi bedava da olsa, oynamıyacak oyuncu almaz.O yüzden İmza günü olan Çarşambaya kadar bu takıma gitmek için üstüne para veren guilherme antremanlarına devam etmek zorunda.Allahım bu nasıl bir şey!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Çıplak (4 yıl önce)
    Gözümüz aydın.6 milyon euro değerinde daha 1.5 yıl Malatyasporda kiralık oynama opsiyonu olan guilherme,sözleşmedeki maddeyi kullanarak cebinden 40.000 euroyu Malatyaspora verip 2 milyon tl ye hem benevito hem de ,Beşiktaşla anlaştı.Hemde 2.5 yıl.Klübümüz bu büyük operasyondan 40.000 euro para kazandı!.Allah akıl versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Transfer çalışmaları için TFF'nin faiz indirimi kararını bekleyen ancak ret cevabı alan Beşiktaş, 2 milyon TL limiti bulunmasına rağmen Yeni Malatyaspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Guilherme'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar bu transfer için Yeni Malatyaspor'a da 40 bin Euro ödeyecek..Bedava alınan bir futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Adil gevrekten BAŞKAN olmaz. Hakem hatalarından dolayı en küçük tepki bile veremiyor. siyasi parti temsilcisi gibi kendini başkanlık koltuğuna atayan siyasilerle açılıştan açılışa koşuyor. Ne işin var BAŞGAN senin siyasetle. Azbuçuk sempati vardı sana oda gitti.. YAZIK SANA
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Adil Gevrek'ten Başkan olur ama sizin gibi hasütlerden asla taraftar olmaazz..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Gilherme 40000 euro ya serbest kalır diye madde koymuş. Başkanımız bu madde ile büyük takımlar zaten sizi aramaz. Göstermelik bjk sizi arayıp 40000 euro verse karlı bir futbolcu satışı olurdu...Btc Malatya sporun en değerli oyuncusunun bu kadar ucuz serbest kalma maddesi koyan avukat ve yöneticisi bu kulüpte kalmaması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Gitmesini doğru bulmam hele ki kaçarak gitmesi en az beşiktaş'ın yaptığı kadar çirkin olur.En azından sezonu kapatarak veda etmesi kendisine yakışan olacaktır. Adil başkanın bana göre talihsiz açıklaması olmuştu '' Büyük takımlar isterse vermek zorundayız '' işte bu beyan bir kez daha yeni malatyaspor^da ki yönetim vizyonsuzluğunu ortaya koyuyor ve ne yazık ki kötü niyetli kulüp ve kulüp yöneticileri senin topçunu ayartıp,seni kaile bile almadan işi bitiriyor buda adil başkan'a ders olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Yav başkan nasıl bir sözleşme yapıyorsun şark kurnazlığı yapıyorsun işler tersine gidincede bağırıyorsun eşşeğine sağlam kazzığa bağlamazssan el alır tabi bak devre bitti ihtiyaçları giderecek hamleyi yapmadın bu saatten sonra gelende yatırır maaşını ödersin brezilyalıyı getirdin hazırladın oynatmadın elin adamı kaymağı yedi akıllı ol spor ticarete benzemez al adamlarına hoca hazırlasın şimdiden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Beşiktaşın transfer için ek limit isteğini fedarasyon kabul etmediği için transfer olmayabilir. Benim esas merak ettiğim Adil başkan nasıl bir mukavele imzalamış ki futbolcu istediği yere gidebiliyor. Hiçbir ücret, tazminat vermeden nasıl sözleşmesini fethedebiliyor. Bu işten bizim kârımız ney formda olan futbolcumuzu kaybetmekten başka.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (4 yıl önce)
    Transfer dedikodu
    0
    0
    Yanıtla
  • Guilherme gidecek boşuna yorumunu yapıyorsunuz.Gitmezsede bu saatden sonra oynamaz.Neyse konumuza dönelim.Adam kendine tanınan hakkını kullanıp,cebinden 150.000 euro parayı ödeyip serbest kalma opsiyonunu kullandı..İstanbul zorlu centerde ev bile bakmış.Türkiyede herhalde bir ilk gerçekleşecek ve bu kalitede bir oyuncu,Anadoludan İstanbula parasız gidecek. Beşiktaş para veremiyeceği için yedekte bekleyen 1-2 sakat yada formsuz oyuncu karşılığı anlaşacaklar.Çünkü Beşiktaşın transfer yapma hakkı kapalı.Bu konuda Guilherme her konuda haklı.Burada haksız olan sadece başkan. Milleti oyalıyor,gerçekleri söylemiyor..Ben olsam bu kampa guilhermeyi almazdım.Ancak bu işler danışıklı dövüşe benzediği için fzla yoruma gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • GENÇ CENGAVER (4 yıl önce)
    madem transfer oldu kampda ne işi var adamı iyice hazırlayıp öylemi göndereceksiniz beşiktaşa yav bir garip takım oldu şu malatyaspor başkan ve yönetimin ne yaptığı belli değil anlayabilen varmı allah aşkına
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen başkanlığa adaylığını koy güzel iş çıkarırsın malatya sampiyon olur kesin.Adil gevrek daha ne yapsın nereden nereye geldi takım borcu yok takım kemik olarak iyi uefaya gittik bu sene yine zorlayacagız daha ne yani ne istiyorsunuz ya az destek baska bişey değil ama yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Söylediğine sen inanıyor musun? 47 puan alıp lig 5.'si olmak mi başarı, küme düşmenin 37 olduğu, takımların tel döküldüğü sezonda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet işbilir (4 yıl önce)GENÇ CENGAVER isimli kullanıcı yorumuna
    Beşiktaş parası yetmiyor ucuza kapatmak istiyor adam akılı gelip istemiyor medya üzerinden bu işler görünmez al parayı gel
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Artık bu adamdan verim almamız çok zor ...
    0
    0
    Yanıtla