SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Guilherme Gitmek İsterse Kolaylık Sağlarız"

0
Güncellendi - 2020-01-03 17:02:06
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques’in geleceği merak konusu olmaya başladı. Brezilyalı oyuncu için Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girerken, kulüp başkanı Adil Gevrek’ten açıklama geldi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques için Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin daha ciddi bir teklifle sarı kırmızılı takımın kapısını çaldığı öğrenilirken, Beşiktaş’ın da Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği bildirildi. 

2018-2019 sezonunda İtalya ekibi Benevento’dan kiralık olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Guilherme, 58 kez sarı kırmızılı formayı giyerken, ortaya koyduğu performansla birçok takımın dikkatini çekti. Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde olan Guilherme, Fenerbahçe’nin de radarına girerken, bu oyuncunun iki takımdan birine gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ise Guilherme ile ilgili bir açıklamada bulundu. Gevrek, “Guilherme gitmek isterse oturur konuşuruz” dedi. 

A Spor’a açıklamada bulunan Gevrek, “Guilherme gitmek isterse oturur konuşuruz ancak şu anda öyle bir durum olmadı. Futbolcu şu anda bizimle beraber ancak gitmek isterse de biz gereken kolaylığı sağlarız. Guilherme zaten biz de kiralık. Aldığımız somut bir teklif yok ancak geldiği zaman oturur, konuşuruz, bir değerlendirme yaparız ve en iyisine karar veririz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Fenerbahçe 140 milyon ekside. Yani futbolcu satmadan yenisini alamaz. Para eden, takımın önemli oyuncularını satamaz. Para etmeyecek oyuncularda derdine derman olmaz. Geriye kalan seçenek takas. Al Ekici'yi yanınada Yiğithan gibi bir promasyon ver Gilhermeyi. Başkan ayn hatayı iki kez yapmaz herhalde. Eğer haberler doğruysa Beşiktaş'ın alma ihtimali daha yüksek gibi. Çünkü Beşiktaş nötürde. Aslında ikiside almaz kulüpte kalır diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Guilherme giderde umut bulut ile Mehmet ekiciye kalırsak o zaman yandık.Eski malatyasporu düşündükçe yoğurdu üflemeden yemek mümkün değil.Kubilay yılmaz gibi genç yeteneklerin alınmasına kimse bir şey diyemez.mutlaka uzun vadeli düşünmek zorundayız.yiğithan,gökhan,Dia gibi çöp transferler haliyle taraftarı endişelendiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feramuz (4 yıl önce)
    Bizim başkan Ali Koç a yağcılık yapacak diye etrafında fır dönüyor geçen sene sadık ı verdi önce 1.8 milyon Euro dediler sonra 450 bin Euro çıktı ortaya yani bir galibiyete alınan para iki tane de çöp verdi FB sadık tan alınan parayı da onların yıllık ücretine verdiler elde var sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Guilherme gitsin , tamam ama o'nun yerine aynı kalitede yada daha kalitelisini getirebilecekmisin sayın başkan ?? Çekirge bir sçrar,iki sıçrar sana söylüyorum başkan bu iş böyle gitmez örnek sadık çiftpınarı yolladın yerine aldığın adam ortalarda yok hatırladığım kadarıyla tek dakika oynamadı ayrıca halen arıyoruz sadığı ama ne yazık ki işte sizin bakış açınız bu futbola diyecek bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    İyi transfer aynı zamanda elindeki iyi oyuncuya sahip çıkmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Gilerme de para kazanmak mantikli olabilir ancakk...aleksic gittikten sonra nasil sendelediyssek gilermede giderse sendeleme artar..nerdeyse tum gollerde aleksic ve gilerme asisti vardi...heyecan veren bir oyuncu...giderse eger..kim heyecan verecek takima....ahmet ildizmi? Mustafa mi?özermi? Her pozisyonda hakeme hareket çeken jahoviçmiiii
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Guilherme yi kim bulup getirdi.Bu yönetim.Ayrıca kiralık olan bir oyuncudan para kazanmakta ayrıca tebrik edilmesi gereken bir başarıdır.Her futbolcunun yeri dolar yeter ki para kazandırsın kulübe.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Sayın başkana o kadar eleştiri yapılmış yazıktır günahtır takımı süperlige taşıdı en az borcu olan takımlardan biri diğer başkanlar ne yaptı takımı amatöre düşürdü adil başkan sayesinde iki haftada bir şehir olarak heyecan yaşıyoruz sergende yarın gider ama önemli olan takımı dengede götürmek borçsuz bırakmak yoksa önümüzde kayseri örneği var çok akıllı bir başkanımız var başarılar baskanim malatya sizinle gurur duyuyo.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Sayın Başkan fb ile böyle bir iş yapacaksan,yaptığın yanlıştan da dönmen için bir fırsat doğmuş oldu.Bu büyük yanlış,,hiç oynayamayan sakat alıp iyileştirdiğiniz hiç bir işe yaramıyan yiğithanı da para karşılığı Geri almaları koşulunu koyun.Malatyaspor klübü maşallah F.T Rehabilitasyon merkezi gibi çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yiğit (4 yıl önce)
    Adil başkan geçen sene sadığı verdin yiğthanı aldın bir maç bile oynamadı daha mantıklı olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    31.05.2021 tarihine kadar kontrati var. Mehmet ekici ile takasi Asla dusunulemez. Zaten adil gevrek her zaman kendi istedigi transferi yapiyor. Teknik ekibin dedigi transferleri yapmiyor. Demedi demeyin Erol Bulut gibi Sergen Yalcinda gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Özbe öz gerçek Malatyalı Adil Gevrek, futbolcu satışı için Ali Koç'la pazarlık yapıyor. Zannedersem Süper Ligin en genç başkanı. Gururumuzsun. Helal olsun sana. İlk seçimde tekrar kazanman dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Başkan dediğinin bir ağırlığı olur bu adamda zerresi yok..en iyi topçun elinden gidiyor rahatlığa bak..guliermenin yerini dolduracak ne vizyonun ne de paran var.. ki cebinden şu takıma kaç kuruş verdin açıklasanda bilsek..şeffaf olmayan yönetimin herseyinden şüpheleniriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Baskan bi defa da taraftara durust davransin..guilherme gitti baskan hala bilmiyormus gibi yorum yapiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Gilherme Malatya taraftarı için önemli bir futbolcu... Sayın Adil Gevrek gitmesi için kolaylık sağlarım diyorsan o zaman onun ayarındaki yada üstü bir futbolcuyu Malatyaya getirmek için sende Malatyalı futbol severlere kolaylık sağla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Adil gevrek de istifa etsin yeter artikkk adil gevrek yaninda o çöp futbolcular inida al gitt seninle rezil oluyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • sizin yıllarca övgüler dizdiğiniz başkanların bıraktığı takım şuanda malatyada amatörde hala akıllanmadınız ilk defa ne yapmak istediğini bilen planlı programlı trübünlere oynamayan 2.yılında avrupaya çıkan bir takım yarattı futbolcu satabilmek başkanlık başarısıdır.ilk yarı boyunca boş trübünlere oynayan takıma desdek olmayıp sosyal medyada sallamak en kolayı biraz el insaf
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Yerden göğe kadar haklısın Ali kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuna kadar haklısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali helal olsun haklısın .Adil gevrek bu takımı her yıl ileri götürüp Avrupa ayarına yaklaştırıyor . Alt yapı ve tesisleşme ile ileriki yıllarda daha iyi olacak. Adil başkan bu takımı aldığında ikinci lig de kimsenin yaklasmadigi başkan bulamadığımız dönemde aldı bu hale getirdi . Kimse nankör olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Ali kardeş iyi de bu takım 3 sezondur süper lig'de be kardeşim yayın gelirleri,tff'den gelen katılım payları öyle kimsenin hayal edemediği kadar yüksek paralar.Adil başkan'ın ucuz maliyete getirip hatırı sayılır bedellerle sattığı futbolcuları saymıyorum bile bütün bunlara bakıp,bir de harcamalara baktığımda hepsini topluyorum kafamda ve kendi kendime bu paralar nereye gitti demekten alamıyorum kendimi lakin sizleri bilmem !!
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    semi başkan diye oraya kim koydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Bence iyi yapıyor başkan . Bu sezon küme düşme ihtimali çok düşük Avrupa da zor . Bu sezon para biriktirip gelecek sezon kaliteli oyuncular almak takım adına daha verimli olur . Tabi insallah düşük fiyatı gitmez gilerme
    0
    0
    Yanıtla
  • Gilermenin kiralık olduğunu unutmuşum pahalıya satamayiz ... O yuzden elde tutmak daha iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (4 yıl önce)
    Adam yollamak istiyo normalmi bu Adil normal degil
    0
    0
    Yanıtla