SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Kamp Kadrosuna 2 İsim Çağrılmadı

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arası kamp çalışmaları kapsamında Antalya’da toplandı. Sarı kırmızılı kulüp, kamp kadrosunda yer alan futbolcuları açıklarken, kampa davet edilen isimler arasında Rahman Buğra Çağıran ile Yiğithan Güveli yer almadı.

Sezonun ilk yarısını 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştirecek.

11 Ocak’ta Arnavutluk 1. Lig takımı Kukesi ile bir hazırlık maçı yapacak olan sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda Demir Grup Sivasspor ile 14 Ocak Salı günü oynayacağı karşılaşma için Sivas’a geçecek. Sarı kırmızılı takım, Süper Ligin 18.haftasındaise 18 Ocak Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Bu arada sarı kırmızılı takımın devre arası kampında yer alacak olan isimler açıklandı.

Antalya kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Abdulsamed Damlu, Murat Akşit, Fabien Farnolle, Ufuk Ceylan, Mustafa Akbaş, Teenage Hadebe, Issam Chebake, Arturo Mina, Özer Özdemir, Sakıb Aytaç, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Ahmed Ildiz, Afriyie Acquah, Mitchell Donald, Moryke Fofana, Ghaylen Chaaleli, Guilherme Marques, Thievy Bifouma, Adis Jahovic, Umut Bulut.”

Yeni Malatyaspor, sezonun ilk yarısında 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 17 hafta sonunda topladığı 24 puan ve gol averajıyla sekizinci sırada yer aldı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Buraya yorum yazan bütün insanlar eminim ki Malatyasporu gönülden desdekleyen ve başarılı olmasını bekleyen insanlar eleştiriler temenniler de buradan yola çıkılarak yapılıyor.Yorumların tamamını okuyorum bir özet çıkarmak geekirse gerçekten bazen boşuna alınmış futbolcuları görüyoruz alıp oynatmamak niye alttan yetişen genç oyuncumuz niye yok Türk futbolu hep yabancı doldu Malatya bu kadro ile şampiyon olacak değil düşmez de bence bir ileri iki geri oyun tarzıyla sezonu 10 veya 11 ci olarak bitirir önemli olan ileriye dönük bir kadro oluşturmak ben başkan olsam Malatyalı genç bulmasam bile Türkiyeli genç kalite kokan çocukları bulur bunlarla en az 4 er yıllık sözleşme imzalarım Trabzon GS BJK FB seviyesine takımı çıkartırım buraya gelen kulüpler elleri ayakları titreyerek gelip giderler Sercinyolu Karloslu Ünallı Şehmuzlu Oktaylı o yıllarda olduğu gibi kalın sağlıcakla
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Keşke Erkan Kaşı da kampa çağırmasalarmış ne güzel olurdu..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan Sakıb'tan 10 gömlek üstündür! Adam en azından ayakta kalıp dikine gidebiliyor. Sakıb'ın kendini taşıyacak hali yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahtalı Minare (4 yıl önce)
    Ya artık şu YENİ kelimesini kaldırın BAŞKANIM. 44 yapın daha iyi. Ya da efsane ile devam edilsin. Nedir ya YENİ. Ya da MALATYASPOR FK olsun ANTEP gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlar yeniciler Gerçek Malatyaspor u hazmedemeyen grup efsane yi yeni için yem ettiler çok aşırı bir borç yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Yerinde bir karar rahman buğra ptt 1.lig 2.lig 3.lig ya da bal liginde bir takima gitsin onun yeri değil superlig artı Yiğithan bence amatördede olsa bir takima gitsin chelalei mustafa akbaş sakip aytaç erkan kaş gökhan töre donald murat yıldırim la da acil yollar ayrilmali yeteneksiz yetersiz futbolcularla artık yeterr bunlari kim getirdi DİA Kazığı var halen parasini veriyor bu kulüp yazık Günahh
    0
    0
    Yanıtla
  • Erbas (4 yıl önce)
    Yeni transferi Kubilay yılmaz niye Kamp kadrosunda yok. geçen gün imza atmadımıydı.yoksa transferden vazmı geçildi. Editör bizi bilgilendirirmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen hoca istemedigi begenmediği bi transfer chelalei gibi cok altliglerin adamı ben olsam bende almam
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    O halde çıkıp sen oynasana boş boş konuşacağına belki bir işe yarardın..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Başkan iki tane kaliteli adam alında hocada zevkle çalışsın takımıyla son güne su yapmanın alemi yok taraftar oyunun güzelliğine iddiasına gelir biletleri 30 tl ye düşür cazibe artsın yazık bakın Avrupa damak tadı oldu insanlar beklenti şehir kalite hoca kariyer artırma peşinde herkes mutlu olsun herkes kazansın
    0
    0
    Yanıtla
  • 44444 (4 yıl önce)
    yeni transfer Kubilay Yılmaz kamp kadrosunda yok resmi sosyal medya hesaplarından da transfer paylaşımı silinmiş dün Slovenya ya dönmüş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay şuanda kampta takımla birlikte çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Yiğithanın kadroda olmaması büyük eksiklik!
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    fener'in sadık'a karşılık verdiği yiğithan 1 maç oynamadı. umarım yönetim olası gillerme takasında yiğithan gibi bir oyuncu almaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Kubilay yılmaz transfer edilmişti.Kampta Ismi geçmiyor ama transmark da Malatyaspora transfer olduğu yazıyor.Yoksa Sakat falan mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay şuanda kampta takımla birlikte çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla