SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Guilherme ve Mina'ya 2 Gün Daha İzin

0
Güncellendi - 2020-01-06 00:39:39
Guilherme ve Mina'ya 2 Gün Daha İzin
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor devre arası kamp çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılı takımda, defans oyuncusu Mina ile orta saha oyuncusu Guilherme’nin kampa iki gün sonra katılacağı öğrenildi.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 24 puanla sekizinci sırada tamamladı. 

Yeni Malatyaspor, sezonun ilk yarısında 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 17 hafta sonunda topladığı 24 puan ve gol averajıyla sekizinci sırada yer aldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunu ilk yarısında rakip ağlara 32 gol bırakırken, ligin en golcü takımları arasında yer aldı. Malatya temsilcisi, kalesinde ise 22 gol görürken, artı 10 averajla ilk yarıyı tamamlamış oldu. 

Sarı kırmızılılar, 17 haftalık bölümde topladığı 24 puanın 11’ini iç sahasında kazandı. Malatya ekibi, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 8 iç saha maçında 16 gol kaydedip, 10 gol yedi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında deplasman maçlarında daha iyi sonuçlar aldı. Deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 13 puan toplayarak, dış saha maçlarında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Malatya ekibi, ilk yarıda deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada rakip ağlara 16 gol bırakırken, kalesinde ise 12 gol gördü. 

Sarı kırmızılılar, devre arası kamp çalışmaları kapsamında Antalya Belek’te toplandı. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde toplanan futbolcular, ilk antrenmanını yaptı. İlk çalışmada izinli olan Mina ile Guilherme katılmadı. Bu iki oyuncunun iki gün sonra devre arası kamp çalışmalarına dahil olacakları öğrenildi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da futbolcular, yapacakları çift antrenmanla devre arası hazırlıklarını sürdürecek. 

Sarı kırmızılı takımda Rahman Buğra Çağıran ve Yiğithan Güveli’nin çağrılmadığı devre arası kampa şu isimler davet edilmişti:

“Abdulsamed Damlu, Murat Akşit, Fabien Farnolle, Ufuk Ceylan, Mustafa Akbaş, Teenage Hadebe, Issam Chebake, Arturo Mina, Özer Özdemir, Sakıb Aytaç, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Ahmed Ildiz, Afriyie Acquah, Mitchell Donald, Moryke Fofana, Ghaylen Chaaleli, Guilherme Marques, Thievy Bifouma, Adis Jahovic, Umut Bulut.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bu eleştirim Malatyahaber'e Hemen her gün sitenizden Malatya ve Malatyaspor haberlerini takip ediyorum. Genel anlamıyla beğendiğim bir haber sitesi. Zaten Malatya haberden başka da takip ettiğim yerel bir haber sitesi yok. Fakat özellikle Malatyaspor haberlerinde yukarıda bir arkadaşında belirttiği gibi her defasında alakasız bir hikayeyle laf kalabalığı yapma alışkanlığınızdan lütfen vazgeçin. Örneğin şu anda yorum yazdığım Gilherme ve Minaya 2 gün izin verildi haberi verilirken Malatyaspor''un ilk yarıda oynadığı maçlardan, kaç mağlubiyet ve galibiyet aldığından, kaç puan topladığıdan, kaç gol atıp yediğinden, iç sahadan, dış sahadan vs..vs. bahsetmeniz son derece saçma ve can sıkıcı. Böyle bir haberciliği bir tek sizde görüyorum ve okuyorum. Başka bir haber de yine takımın koca bir ilk yarı hikayesi tekrarlanmakta. Ertesi gün başka bir haber de aynı hikaye. Haberinizin konusu ne ise onu verirsiniz o kadar. Lastik gibi uzatmanın bir alemi yok. Benim gibi okumayı seven birine bile gına gelmekte ki diğerlerini siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Ya bu hoca sanki zoraki Malatya'da calisiyo.elleri sürekli cepte ve asık surat.eger yönetiminde dikkatini cekmisise yol yakınken yol verecen.kimse bi şehirden daha büyük değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Gilerme yollanmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    İnşallah yapılacak transferler kampa yetişir................
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Bir haber yaparken neden daha önce defalarca yazılan takımın ilk yarı karnesi verlir anlamış değolmalarıer Mina ve Guilherme nin kampa iki gün geç katılacak olmaları takımın ilkyaru karnrsiyle ne alakası var.bence çok amatörce.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    malatyanın ilk beş idaası bitti bence. sivas zaten lider. geriye kalanlar.. başakşehir.. fenerbahçe.. trabzon.. galatasaray.. beşiktaş.. bunların hiç birini altımıza alamayız. onun için fazla transfere gerek yok.. önümüzdeki seneye flaş tarnsfer yapın bence. sergen hocayı takımda tutmak şartıyla tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    bir stoper 1 defansif 1 de sut atan orta saha lazim
    0
    0
    Yanıtla