SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Guilherme Yeni Malatyaspor İle Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2020-01-15 17:13:53
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques’in Beşiktaş’a transferi iptal oldu. Guilherme, ikinci yarıda da sarı kırmızılı takımın formasını giyecek. 

Uzun süredir hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Guilherme’nin siyah beyazlı takımda anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Brezilyalı oyuncunun menajeri Beşiktaş ile bir görüşme gerçekleştirirken, transfer şuana kadar netleşen bir durum olmadı. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’unda Sivas’ta Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmada yedek soyunan ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Guilherme’nin Beşiktaş’a transferinin takım harcama limitine takıldığı ileri sürüldü. 

Brezilyalı oyuncunun siyah beyazlı takıma transfer olmak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu ve Yeni Malatyaspor’dan alacaklarından feragat edeceği iddia edilirken, İstanbul temsilcisinin Türkiye Futbol Federasyonu’nun "Takım Harcama Limitine uygulanan faiz oranına" ilişkin kararına itirazını reddetmesi sonrası bu transfer çıkmaza girdi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, Guilherme’nin transferiyle ilgili “Bir görüşmeler oldu ama herhalde neticelenmedi. Tam olarak o konuda ne oldu ne bitti bilmiyorum. Fazla bir bilgim yok ama şuanda bizimle beraber olduğu için bizim oyuncumuz. Kupa maçında ikinci yarıda kullandık, hafta sonu da büyük ihtimalle kullanmayı düşünüyoruz. Herhalde transfer bitene kadar netleşir” açıklamasında bulundu. 

Guilherme'nin menajeri Marcelo Robalinho, ''TFF limitleri nedeniyle Beşiktaş ile anlaşamadık. Guilherme, Yeni Malatyaspor ile devam edecek.” açıklamasını yaptı.

"GUİLHERME SÖZLEŞMELİ FUTBOLCUMUZ.."

BtcTurk Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Tekin, “Guilherme Yeni Malatyaspor’un sözleşmeli futbolcusudur. Transfer dönemlerinde bu tür haberler çıkabilir. Biz en başından beri yönetimimize gelen bir teklif olmadığını söyledik” dedi.

Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmemesinin ardından Yeni Malatyaspor Kulübünden bir açıklama geldi.

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Tekin, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Guilherme Yeni Malatyaspor’un sözleşmeli futbolcusudur. Transfer dönemlerinde bu tür haberler çıkabilir. Biz en başından beri yönetimimize gelen bir teklif olmadığını söyledik. Futbolcumuzun performansından oldukça memnunuz. Dolayısıyla kendisiyle devam etmek istememiz en doğal hakkımız” dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Zoraki de olsa doğru olan budur.Devre arası kaçar gibi gitmek etik değildi ne beşiktaş için nede guilherme için ! Tabi bu saatten sonra verim alabilirmiyiz bilemem ama her şeye rağmen sezon sonu gitmesi etik ve doğru olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Bir Malatya Efsanesi olacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    besiktas ve fenerin elinde para olsa kacirmazlardi. para yok transfer yapamiyorlar. bu sene sivas basaksehir trabzon ya da alanya tepeye oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (4 yıl önce)
    kesinlikle göndermeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Göndermeyin ne demek.Adam gidemiyor.Bjk nin transfer limiti bitmiş.Ama 3 ay sonra İstanbulda.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (4 yıl önce)
    İnsan kalbini sökermi gülhemreyi malatya sporun kalbidir o giderse kalpde durur yürekten candan oynayan bir futbolcu kesinlikle göndermeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Eğer Malatya da sağlıklı bir yönetim varsa oyuncuyu kadro dışı bırakmalı."ÇİRKİN SEN BENİ BURADA BEKLE,BİR GÜZEL BULURSAM BULDUM BULAMAZSAM GERİ SANA DÖNERİM "misali.
    0
    0
    Yanıtla
  • ,Anadolu klüplerinde oynuyan Her futbolcu İstanbulun üç büyük takımından birinde oynamak ister.Sen hiç hayatında Gs,Fb yada Bjk nin istediği ama ben futbol hayatımı burada tamamlıyacağım.Onlarda orada ne işim var.Bu klüp daha iyi klüp diyen bir oyuncu duydunmu?gördünmü?Gerçeklerden uzak bir yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    İstanbul takımları bunu yıllarca yaptılar bundan sonra aklı istabulda olan futbolcudan verim alamayiz futbolcuda kaybolur gider paran yoksa para bulmadan bir takımın futbolcusuna ne diye talip oluyorsunuz ne diyelim .......
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Artık bu oyuncudan verim almamız çok zor . Aklı Beşiktaşta kaldı bence .
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    İyi iyi çok iyi gayet memnun oldum Guilherme her zaman Malatyaspora lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    gulihermenin menejeri acıkladı az önce besiktasın malum sıkıntısından dolayı transfer gercekleşememiş…ALLAH tan adamların transfer tahtası kapalıda bedava transferi bile yapamadılar…BASİRETSİZ YÖNETİM şimdi çıkar biz göndermedik der..kim inanır??
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    dılo dılo yaylalar erken öten horuz başı kesilir halen yalancı İstanbul basının tanımayalar var
    0
    0
    Yanıtla