SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Guilherme'nin Takımdan Ayrılmasını İstemem"

0
Güncellendi - 2020-01-08 07:53:34
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un golcüsü Adis Jahovic, “Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanıp, istediğimiz sonuçları almak istiyoruz” dedi. 

Antalya kampında Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports’a konuşan Jahovic, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve ilk yarıyı 24 puanla tamamladıklarını söyledi. 

İlk yarıda iyi maçlar oynadıklarını ifade eden golcü futbolcu, “Sezona iyi başladık, iyi maçlar oynadık ama sonunu çok iyi getirdiğimizi söyleyemem. Çok kötü oynamadık ama yine de istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Şimdi takımdaki arkadaşlarımızla birbirimizi daha iyi tanıyoruz, güzel bir ortam var. Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanıp, istediğimiz sonuçları almak istiyoruz” dedi. 

Jahovic, ‘ikinci yarıda gollerinin devamı gelecek mi?’ sorusuna, “Tabi sezona Avrupa Ligi maçlarıyla başladık. Orada attığım gollerle başladım. Şansız bir şekilde Avrupa kupalarından elendik. Tabi ligin ilk yarısında 22 maçta 13 gol attığım için mutluyum. Şimdi ligin ikinci yarısı devam etmek, elimden gelenin daha iyisini yapmak istiyorum. Takım ruhu yeniden, daha kuvvetli bir şekilde geri gelecek” yanıtını verdi. 

Göztepe attığı golün üzerine çıkmak istediğini ifade ederek, şunları söyledi: “Tabi ki daha fazla gol atmak istiyorum. Ama önemli olan takımın kazanması. Benden başka golcü arkadaşlarda var. Guilherme ve Bifouma gibi diğer arkadaşlarımızda gol atıyor. Tabi gol atmak benim işim, bu benim kanımda var. Gol atmayı çok seviyorum ve çok istiyorum. Ayrıca, şanslı numaramda 18, bu nedenle önce 18’i ulaşmak daha sonrada üzerine koymak istiyorum. İlk hedefim 18 gole ulaşmak” diye konuştu. 

Jahovic, ‘Guilherme’nin transferi çok konuşuluyor, takımdan ayrılırsa bu performansını nasıl etkiler?’ sorusuna ise “Guilherme’nin takımdan ayrılmasını istemiyorum. Umarım bizden ayrılmaz çünkü saha içerisinde onunla çok iyi anlaşıyoruz. Ama futbol böyle bir şey; bugün Guilherme burada ama yarın belki yok. Bu benim içinde geçerli, bugün buradayım ama belki yarın olmayacağım. Futbolun içerisinde transfer her zaman var. Guilherme’nin dışında yine çok etkili arkadaşlarım var. Hep berber en iyisini yapacağımıza inanıyorum” şeklinde yanıt verdi.

Adis Jahovic, Süper Lig’de gol krallığına ilişkin ise “Birbirinden kaliteli isimler var. Bu isimlerle beraber gol krallığı yarışında ismimin olması benim adıma güzel bir şey. Tabi Sörloth ve Vedat Muriç’i daha şanslı buluyorum. Büyük takımlarda oynuyorlar. Hücum hattında bireysel anlamda çok yetenekli arkadaşlara da sahipler ama ben hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim ve elimden gelenin en iyisini yapacağım” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Battal (4 yıl önce)
    Bizim sporcularımızın basın danışmanı yok mu acaba ?sürekli demeç vermeler filan !?söylem ile eylem farklı jaho ...renkli bir kişiliginin oluşu çok konuşmayı gerektirmemeli. Umarim cok gol atarsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Guilhermenin sana verdiği pasların %10 nunu atabilseydin.Açık ara gol kralı olurdun.Eğer guilherme giderse bu hovardaca harcadığın pasları bulamıyacaksın.Bulduğunu da artık daha dikkatli atmak zorunda kalacaksın.Yoksa bir tane bile atamıyacaksın.Sayın jahoviç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Bizde girmesini hiç istemiyoruz ama taraftarı takan bir yönetim yok maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Bizde istemiyoruz ama taraftarı takan bir yönetim yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bekleyin jahoviç geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (4 yıl önce)
    jahovic sende 9 gol attıktan sonra kendini bıraktın. aç maçtaki oyununu videolardan izle. pres yok topa koşma yok. çok hareketsizsin. zahmet edip biraz koş pres yap yoksa beğenmediğimiz umutun yedeği olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (4 yıl önce)
    Tabiiki istemezsin. Guilherme’nin sırtından prim yapıyorsun. Antep maçında sen çıktın takım rahatladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Adil Başkan hariç kimse ayrılmasını istemiyor zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    gülermeyi boş verde sen kendine bak 10 tane gol atmşışın beş veya altısını penalda atmışın. sahada boş koşu yapmada topunu oyna.. istersen oynama iki tane santrafor geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    İstemezsin tabii ki Jahovic. Ben de olsam istemem. bu kadar asist yapacak, penaltı yaptıracak, ben de Gulherme sayesinde gol atacağım. Kim istemez ki...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla