SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gümrük Mal Satacak

Gümrük Mal Satacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nce Gümrük ve Kaçakçılıkla Mücadele kanunları uyarınca tasfiyelik hale gelen 84 grup eşyanın, 9 Aralık 2015 Çarşamba günü açık artırma yoluyla satışa sunulacağı bildirildi.

Satışa esas bedeli 5 TL ile 691 bin 118 TL arasında değişen ve fotokopi makinesi, cep telefonu, kulaklık, şarj aleti, batarya, hortum, pompa, santifiruj, hafıza kartı, cep telefonu ekranı, badem, kaju ile buğdaydan oluşan 84 grup mal ve eşyanın açık artırma yoluyla satışının, Vilayet Arkası Battalgazi Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacağı belirtildi. 

Satışa ilişkin şartnamenin 10 TL karşılığında Malatya Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden alınabileceği, taliplilerin eşya ve mallarla ilgili 50 kuruş ile 69 bin 118 TL arasında değişen güvence tutarını 8 Aralık saat 16.00'ya kadar yatırmaları gerektiği, satılacaklarla ilgili detaylı bilgilerin bu iki müdürlükten öğrenilebileceği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız