SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gün Yeni Malatyaspor'a Sahip Çıkma Günü'

0
Güncellendi - 2020-03-07 01:49:15
'Gün Yeni Malatyaspor'a Sahip Çıkma Günü'
A- A+ PAYLAŞ

BTC Türk Yeni Malatyaspor –Konyaspor maçı öncesi bazı sivil toplum kuruluşları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Başkan Gürkan ziyarette birlik-beraberlik çağrısında bulundu.

Ziyarete Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Birlik Vakfı, Genç Müsiad Malatya Şubesi, AKP Malatya Gençlik Kolları, Gençlik ve Eğitim Derneği ile Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi Başkanı ve üyeleri katıldılar.

Süper Lig’in 25. Haftasında evinde Konyaspor’u ağılayacak BTC Türk Yeni Malatyaspor’a, zor günlerde destek olmak için ziyaretlerde bulunduklarını belirten STK temsilcileri, zor süreci birlik, beraberlik içerisinde aşacaklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, maç öncesi Malatyalılara küçük jestlerde bulunduklarını söyledi. BTC Türk Yeni Malatyasporun, Malatya’nın en önemli markalarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Gürkan, “Malatyaspor’umuza kötü günde destek olmamız gerekli.  Takımımız zor bir süreçten geçiyor. Zorlukları aşabilmek için futbolcular sahada mücadele edecek, Malatyalılarda yanlarında olacak. Taraftarlarımız koşulsuz destek verecek. Biz de bu zemini oluşturmak için Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptık. Gün Malatyaspor’a sahip çıkma günüdür” dedi.

Maça gelecek, Malatyalılara ayrıca Türk Bayrakları dağıtılacağını belirten Başkan Gürkan, “Futbol karşılaşmaları, Milletçe duygularımızı anlatabildiğimiz ender arenalardan biri. Suriye’de şehit olan Mehmetçiklerimizi anacağız. Malatyalılar olarak Mehmetçiğimize selam gönderip, Türk Bayraklarımızla onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Devlet-Millet bütünleşmesinin en güzel örneklerinden birini sergileyeceğiz. Tüm hemşerilerimizden ricamız stadyuma gelerek takımlarına destek olup, Mehmetçiğe birlik-beraberlik mesajı göndermek. Herkes bilir ki Malatyalılar bu birliğin en önemli lokomotifidir” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cengiz (4 yıl önce)
    Stad da mutlaka çok iyi atmosfer oluşturmalıyız.Islık la Konya’ya 2 pas yaptırmamalıyız.İnşallah hayırlı sonuç olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    37 yaşında hiçbir varlık gösteremeyen,ahı gitmiş vahı bile kalmamış umut bulutu getirin ondan sonra biz takıma sahip çıkalım.yok öyle yağma.
    0
    0
    Yanıtla