SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağlayacak Halimiz Yok"

0
Güncellendi - 2018-03-30 01:39:20
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Her hafta zor geçiyor, ister ligin üstündeki ister altındaki takımlarla oynayın her maç artık ateşten gömlek gibi. Bunun bilincindeyiz, oyuncular da bilincinde. Arada bir kazalar falan oluyor, takılıp kalmamak lazım. Oturup güneş battı diye ağlayacak halimiz yok, güneş doğduğunda tekrar ne yapacağımızı karar vermek zorundayız" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Ravcı, kaybedilen Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarının ardından kıyamet senaryosu üretilmemesi gerektiğini ifade etti.

"HATALARIMIZ NETİCESİNDE MAĞLUP OLDUK"

Ravcı, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarındaki hataları düzeltip, Gençlerbirliği maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Küme düşme lafını biz kendi aramızda hiç bir şekilde konuşmuyoruz, konuşmadık da bugüne kadar. Kaybettiğimiz iki maç var Fenerbahçe ve Trabzonspor maçları. Kaybedilen bu maçların üzerinden çok fazla kıyamet senaryosu üretmenin bir anlamı yok. Neticede Fenerbahçe ile Trabzonspor'a kaybettiniz. Bizim tek üzüntümüz ne? Onları iyi olmayan günlerinde yakaladık ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'dan da puan alabilirdik. Ama hatalar yaptık, oluyor maç içerisinde futbol bu, hatalarımız neticesinde mağlup olduk. Biz hatalarımızla ilerleme kaydedeceğiz. Ne kadar bunların farkına varıp hatalarımızı düzeltirsek başarıya da o şekilde ulaşacağız. Onun için çok fazla bu olayı büyütmenin bir anlamı yok" diye konuştu.

"GÜNEŞ DOĞDUĞUNDA NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERMELİYİZ"

Ligde her haftanın zorlu geçtiğine dikkat çeken Ravcı, "Bu haftaya kadar 34 puana getiren elimizdeki mevcut oyunculardır. Bunlarda saygıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Bizim onlara olan inancımızı, güvenimizi hiç bir zaman boşa çıkarmadıklar. Yeni bir haftaya girdik, önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Her hafta zor geçiyor, ister ligin üstündeki ister altındaki takımlarla oynayın her maç artık ateşten gömlek gibi. Bunun bilincindeyiz, oyuncular da bilincinde. Arada bir kazalar falan oluyor, takılıp kalmamak lazım. Oturup güneş battı diye ağlayacak halimiz yok, güneş doğduğunda tekrar ne yapacağımızı karar vermek zorundayız. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Ravcı, Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirterek, "Gençlerbirliği maçı önemli bir maç. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Hem taraftarımızı mutlu etmek adına hem onları tekrar stada geri gelmesi adına" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSINLAR"

Ravcı, açıklamasında taraftarlara da bir çağrıda bulunarak, şunları söyledi: "Ben sözlerimde hep Yeni Malatyaspor'un büyük taraftarı diye bahsettim sözlerimde, her dönemde. Onlar hakikaten büyük taraftar ve bu kulübün gerçek sahibi de Malatyaspor'un taraftarıdır. Bazılarından küçük bazılarından büyüğüm yaş olarak hem onların kardeşleri hem ağabeyleri olarak onlardan bir ricam var. Evet bazı şeylere kızmış olabilirler ama onlar bu kulübün gerçek sahibi. Burada kişiler gelip geçicidir, bizler profesyoneller gelip geçiciyiz. Yeni Malatyaspor Kulübü var olduğu sahibi taraftar olacaktır. Şahıslara takılıp kalmasınlar, şahıslara olan kızgınlıkları kırgınlıkları nedeniyle takımlarını sahipsiz bırakmasınlar. Bizim şu anda her şeyden fazla taraftara ihtiyacımız var. Biz onlarsız bir hiçiz bir defa onu söyleyeyim. Bizi bundan sonraki maçlarda Gençlerbirliği ve daha sonraki maçlarda bizi kendilerinden mahrum bırakmasınlar. Çünkü dediğim gibi bu kulübün gerçek sahibi taraftardır. Küslükleri kırgınlıkları bir tarafa bıraksınlar ve takımlarına sahip çıksınlar. Bugün profesyonel olarak bu gömleği giymişiz ama bizlerde taraftarız. Yarın o bürgün bu gömleği üzerimizden çıkardığımızda aynı şey bizim için de geçerli. Onlardan ricam bir süre kırgınlıkları küslükleri bir tarafa bıraksınlar, takımlarına sahip çıksınlar."

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • cenk (6 yıl önce)
    şimdi bu kulüp kurulurken kimse parasını emeğini boşa vermedi. yani kim alın teri döktüyse parasını aldı. ama fb maçında taraftarın gelmemesine yönelik yapılan karar anlamsız ve kırıcıydı. bir özür bile yayınlanmadı. bileti bedava verdikleriniz dışında bu sezon daha zor toplarsınız taraftarı ... burası izmir, eskişehir, antalya değil biz zengin insanlar değiliz. siz kulübe üç kuruş para girsin diye düşündünüz ama taraftarı kırmaktan başka bir şey yapmadınız. bu sezon benim için bitmiştir. bir de deplasmana her yere giden çocuklar var asıl taraftar onlar, sanırım onları da kırdınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (6 yıl önce)
    Yıllarca bu ligi beklemedik mi her insan hata yapar yönetimde yaptı adamlar sözleriyle kabul ediyor ama bir insan bir hata yaptı diye silmek olmaz.biz adil gevrek ve yönetimiyle malatyada futbolun bittiği diyen insanlara karşı şampiyonluklar yaşadık şimdi beraber olma zamanı gün beraberlik günü baba evlat birbirine küser ama konu aile menfeatına gelirse küslükler kenarı atılır arkadaşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını ben belirledim diyen şahıs özür dilemedikçe maçlara gitmeyeceğim,Madem Malatyaspor’un gerçek sahipleri taraftarlar ise,taraftara bunu niye yaptınız?Hata oldu bir kere ne yapalım diyorsanız?biri çıkar kulüp adına özür diler.En önemlisi bunu söyleyen özür diler.Taraftarından bunu esirgeyenlerinde samimiyetinden şüphe ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Küskünlüğünüz geçtiği vakit Adil Gevrek İstanbul da işinin başında olur sizde 5 TL ye gidip Malatya - Bugsaş spor maçını izlersiniz. Süper lig sizin neyinize. Küsmeye devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (6 yıl önce)
    kayseri fener maçı bilet fiyatları hani diğer takımlarda farklı fiyat politikası yapıyorlardu ya sayın yönetim. 1. Kategori 80,00 TL 2. Kategori 50,00 TL 3. Kategori 30,00 TL 4. Kategori 20,00 TL Misafir 25,00 TL
    0
    0
    Yanıtla
  • Biokatarin (6 yıl önce)
    Doğru konuştuğunuz her cümle için teşekkürler.Sayın Adil Gevrek neden taraftardan özür dilemiyor anlamış değilim.Bunu gurur meselesi yapmanın kulübe çok büyük zarar verdiğinin galiba farkında değil.Özür dilemediği müddetçe biz 10 kişiyiz maçlara gitmeyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    bu kırgınlığa sebep olan basta kulüp baskanı olmak üzere çıkıp neden özür dilemiyor anlamıyorum. çok mu zor bir özür dileyip taraftarın gönlünü almak?
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (6 yıl önce)
    dogru söyluyosun ali ravcı sen bu memleketin çocugusun senin yerinde bir yabancı olsa alkış tutarlardı son yıllardaki başarııda senin emegin çok malatyalı olsun çamur olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal tataroğlu (6 yıl önce)kerem tataroglu isimli kullanıcı yorumuna
    vala kerem tataroğlu doğru diyi
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    YAZDIĞIM YORUMUN YAYINLANMAMA SEBEBİNİN TARAFIMA BİLDİRİLMESİ KONUSU YADA BURADAN AÇIKLANMASI GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDERİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    YARUMLARIMDA KİMSEYE HAKARET SAYGISIZLIK OLMAMASINA RAĞMEN YAYINLANMAMASINA ÜZÜLDÜM SAYGILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuzca (6 yıl önce)
    Ayrımcılık en büyük insanlık suçudur..Bu yönetim memur-sen'lilere 180 liraya 14 maçlık kombineyi el altından vererek malatyasporu memur-sen spor yapmıştır..Bilinsin ki malatyaspor tüm malatyalılarındır..Telafi olarak kamuoyundan özür dilenmeli,Bu ayrımcılığı yapanlar yönetimden uzaklaştırılmalı ve kalan maçlar sembolik bir ücretle satılmalıdır (1 tl, 2tl, 3tl ve 5tl) olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Vay memur sen vay neymiş be...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Ali Ravcı Malatya futbolunun yetiştirdiği en önemli değerlerden biridir. Son 4 yılda Yeni Malatyaspor'un başarılarının arka planındaki gizli kahramandır. Ben kendisini hep takdir ettim ve başka Süper Lig kulüplerinden de teklif alırsa hiç şaşırmayacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (6 yıl önce)
    yılda bir kere olacak fener maçını burnumuzdan getirdiniz şimdi oturur o maçta kazandığınız milyonlarla aldığınız çekirdekleri çitlersiniz.. DEMEK Kİ NEYMİŞ YAPTIK OLDUYLA OLMUYORMUŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (6 yıl önce)
    Ya arkadaş çıkın deyinki fener maçında bir hata ettik maç ücretini pahali tuttuk kusura bakmayın. İnanıyorum taraftar böyle erdemli davranan yönetimi baş tacı eder. Unutmayın haftalik 100 _ 150 liraya çalışan , asgari ücretle çalışan % 60-70 taraftar gurubu var. Ne bu inat............
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)Ferdi isimli kullanıcı yorumuna
    Haftalık 100-150 TL'ye çalışıyorsanız lütfen ALO 170'i arayıp ihbar edin. Türkiye'de asgari ücret 1603 TL, kimseye daha altında ücret uygulanamaz. Dahası 100-150 TL haftalıklı işin SSK'sı ödenemez. Ödenebilir en düşük SSK asgari ücrettir. Sizin maçtan daha büyük derdiniz var. Bence hakkınızı arayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)Ferdi isimli kullanıcı yorumuna
    Maliye'ye ve BİMER'e senin yerine ben bu yorumu ihbar olarak gönderdim kardeşim. Bazı şeyler bir maçtan daha önemlidir.100- 150 TL haftalıkla çalıştırılan insan varsa birincisi insanca yaşama hakkın elinden alınıyor, ikincisi vergi kaçırılıyor. ""Sn İlgili, http://malatyahaber.com/haber/gunes-batti-diye-aglayacak-halimiz-yok/ linkinde Ferdi nickli yorumcu haberin yorum kısmında "Malatya'da insanların 100-150 TL haftalık ile çalıştığını" söylüyor. Bildiğim kadarı ile asgari ücretin altında ücret olmamalı. Bu durumda bazı kişiler vergiden mi çalıyor? SGK'yı zarar ettiren kişiler varsa devletimizin bu duruma ilgi gösterebileceğini düşünerek sizlere durumu arzederim. Saygılarımla,"" "".C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz başvurunuz 1800566727 sayısı ile alınmıştır. Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz. ""
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (6 yıl önce)
    ÖNCE TARAFTARLARIN GÖNLÜNÜ KIR SONRADA KIZGINLIKLAR BİR TARAFA DE... KENDİ HATALARINI TARAFTARA YIK BÖYLE Bİ ŞEY YOK..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)METEHAN isimli kullanıcı yorumuna
    Burda Malatyaspor ismi markası önemli bu takım gelip geçici şahısların değil tüm Malatyasporlularındır.Sizinki gavura Kızılay oruç yeme misali.
    0
    0
    Yanıtla
  • alaaddin (6 yıl önce)
    Bu nasıl anlayış ya.taraftar takımına küsmesin demek.kişiler geçici demek.Sen şu an bu takımdan sorumlu değilmisin yönetim olarak.N e başkan ne yönetim 3 hafta oldu hala kalkıp biz yanlış yaptık fevri davrandık bilet fiyatlarını yükselttik özür dileme cüretinde bile bulunmuyo.çekin elinizi bu takımın üzerinden bakın bu taraftar nasıl takımına sahip çıkıyo.siz sadece bu takımın arkasına sığınıyosunuz.her şey iyi giderken düğmeye bastınız.yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Hata yapanlar hata yaptıklarını çıkıp Malatya kamuoyuna bir açıklasa bu taraftar o stadı doldurur ve 90 dk susmaz. Ama hata yapan laf kalabalığı yapıyor. Hata kabul edilene kadar protestoya devam. Evladına mahçup olmuş bir babalar özür bekliyoruz,
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen doğru
    0
    0
    Yanıtla