Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. Yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi İlçe Tapu ve Kadastro Müdürü Ramazan Kahraman'ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Gürkan ,”İlçemizde insanlar arasında olumsuz bir tablo yaratmadan yaptığınız başarılı çalışmalarınız takdire şayan. Yapmış olduğunuz hizmetler halkımız tarafından takdir ediliyor. Yoğun ve özverili çalışmalar ile üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti içinde olan çalışanlarımızı kutluyor, Teşkilatımızın kuruluşunun 165. Yılının Vatandaşlarımıza Kamu Kurum ve Kuruluşlarına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlçe Tapu ve Kadastro Müdürü Ramazan Kahraman ise "Tapu ve Kadastro Teşkilatı gelişen teknolojilerle kendisini sürekli olarak yenilemekte ve güncellemektedir. TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) Tapu Müdürlükleri kapsamında bölgemizde ve ülke genelinde tamamlanmıştır." dedi