SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürün'deki Tır Yangınına Malatya'dan da Ekipler Müdahale Etti

Gürün'deki Tır Yangınına Malatya'dan da Ekipler Müdahale Etti
A- A+ PAYLAŞ

 Sivas'ta park halindeki tır alev topuna döndü. Aracının yandığını gören sürücünün feryadı yürekleri sızlattı.

Edinilen bilgilere göre olay Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. İstirahat etmek için tırı park eden M.D. (55) sabah saatlerinde araçtan koku geldiğini fark etti. Bir anda başlayan yangın sonrası tır alev topuna döndü. İhbar üzerine olay yerine Gürün, Darende ve Malatya itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin söndürmekte güçlük çektiği yangın sonrası tır kullanılamaz hale geldi. Tırın yandığı anlarda sürücüsünün gözyaşları içerisindeki feryadı yürekleri sızlattı. Yangının başlama anı dinlenme tesisinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Sivas-İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçcı (3 ay önce)
    Cok geçmiş olsun araç sahibine, Allah yardımcısı olsun, yangını söndürmek için Malatya itfaiyesi gitti ama, zaten yangın gidene kadar sönmüyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yolcum (3 ay önce)
    Eminim bu tırcı abiye devletimiz el uzatır yardım eder
    %100
    %0
    Yanıtla