SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Sohbet Gerçekleşti"

0
Güncellendi - 2018-06-03 21:50:03
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya 1. sıra milletvekili Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya ziyaretinde karşıladıklarını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatanın birliği ve bütünlüğü için üzerimize düşen desteği vereceğimizi belirttik.” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Fendoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Malatya’da karşıladıklarına ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesaplarında yayınlayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Malatya'da karşıladık. Cumhur İttifakı üzerine güzel bir sohbet gerçekleşti. Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatanın birliği ve bütünlüğü için üzerimize düşen desteği vereceğimizi belirttik.” İfadelerini kaydetti.

Erdoğan’ın ise Fendoğlu’na Cumhur İttifakı ile ilgili çalışmalarından dolayı da teşekkür ederek, MHP’lilere selam gönderdiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    Bu erken secim karari en cok da Mhp ye yaradi. Adam suya sabuna dokunmadan baraji gececek zaten cumhurbaskani olmak gibi bir hedefi yok. Olan akpnin 1 vekiline olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Toprak (6 yıl önce)
    Reise tam destek
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Vekillikte fendoğlu başkanlıkta REİSSS... Allah yar ve yardımcın olsun başkanım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Güzel bir fotoğraf allah birlik dirlik eksik etmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Secimden sonra görürüz birligi dirligi nasil 2015 secimlerinde bahceli secim arasi hükümete bile bakan vermem dedise bu secimlerden sonrada ayni sey olacak öküz ölecek ortaklık bitecek persembenin gelişi carsamba dan belli olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Alipta giden hehe...alırsın yüzde elli. Yola devam reis ile.gerisi yalan. MHP ak parti kardeşliği düşman catlatiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay karaca (6 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Mhp mi kaldı ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Seçimde anlarız. Ulkucuyum deyip başka partiye oy vermez kimse.mhp ve lideri ne der ise ülkücü ordadir. Ulkucuyum deyip 40 yılı ülkücü partiden başka partiye oy vermek bu mantık hangi mantık.son çırpınis chp iyi parti ve hdp için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya chp? Pkk yı taktı kuyruğuna, adına özgürlük mözgürlük bişeyler dedi, ne kadar memleket düşmanı varsa aldı kanatlarının altına. Ona ne demeli.
    0
    0
    Yanıtla