SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hadebe, Amerika Major Ligi İçin de Büyük Kazanç'

0
Güncellendi - 2021-05-31 04:18:06
'Hadebe, Amerika Major Ligi İçin de Büyük Kazanç'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, ABD - Houston Kulübü'ne sattığı stoperi Teenage Hadebe'nin Houston taraftarında heyecan yarattığı bildirildi.

The Stadart Gazetesi'nin Hadebe'nin Malatya'dan ABD'ye uzanan transfer haber - yorumunda Hadebe için "Çelik gibi Zimbabveli defans oyuncusu" ifadesi kullanıldı ve Hadebe'nin sadece Houston FC için değil, Amerikan Major Futbol Ligi (MLS) için de büyük kazanç olduğu vurgulandı.

Amerika Futbol Ligi'ne büyü katmak için seçenek sunuyor

The Standart Gazetesi, Houston'ın haber kaynaklarından biri olan Dynamo Theory'nin Hadebe transferinin Houston hayranlarında heyecan yarattığını belirterek, "Hadebe, özellikle sol arkada, Houston arka çizgisine çok ihtiyaç duyulan derinliği getirecek. Adam Lundkvist bu sezon Dinamo için her dakika oynadı. Sam Junqua sakatlandı, bu yüzden Hadede defansın sol tarafına başka bir seçenek ve stoper olarak oynama yeteneği getirecek. Hadebe sol ayaklı, bu da Houston Dinamo'ya, Amerika Major Ligi'nde bir büyü katmak için başka bir seçenek sunuyor" ifadelerini kullandı.

YMS Kamuoyuna bilgi vermedi ama transferi TFF'ye bildirdi

Bu arada, transferlerle ilgili olarak 'Malatya kamuoyuna ve taraftarına bilgi verme tenezzülünde bulunmayan' Yeni Malatyaspor Yönetimi, Hadebe'nin transferini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

TFF kayıtlarında, Hadebe'nin sözleşmesinin karşılıklı sona erdirildiği ve 29 Mayıs 2021 tarihinde yurt dışına (ABD) çıktığı belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Teenage Lingani Hadebe, 2019 Temmuz'unda YMS'ye transferinde sağlık kontrolünden geçerken..

GÖRSEL: Hadebe transferi ile ilgili TFF sitesinde yer alan bilgi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Kârlı bir alışveriş olmuş. Hadebe iyi bir oyuncuydu ama kulüp iyi kar elde ettiği için satmak mantıklı. 26 yaşındaki bir oyuncu bundan fazla ilerleme kaydedemez. Adil Gevrek i kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Arkadaşlar ben sizin yuzunuzdan yunetimi elestramiyorum tam yunetimi elestracam bakıyorumki sizler yunetime uyle ağır uyla varız.haksretler ediyorsunuz ki ben yunetimi savunmak zorunda kalıyorum sizinki eleştiri deyil hakaret
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yazdığının farkıdamısın?Resmen türkçeyi katletmişsin yazık.Baştan sona düzgün bir kelmen ve cümlen yok böyle yazacaksan yazma daha hayırlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöpçü (2 yıl önce)
    Daha dün Zimbabwe de fulbolcumu olur ,adil gevrek Sultan Ahmet de saatçi getirdi vs.. cümleler le dalgaya alıyordunuz,bugün de bu futbolcu satılırmı vs.. eleştiriyor lar.Bu futbolcu yu bu Yönetim aldı,bu Yönetim karla satıyor,kardeşim gidin bildiğiniz işi yapın ,yönetimde işini yapsın.Arkadaş bu memleketin bu kadar zengini var ,kimse kuruş vermiyor, anlıyorum ki verseler,bir şekilde hakaret eden çok olur.Etmek için birşey bulur lar..
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeşim biz neden antep hatay .sivas gibi olamıyoruz her sene küme düşüyor ,düşecek korkusubyaşıyoruz kafanız basmıyormu tek sorumlusu takımı sata sata bitiren yönetimdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Niye bildirimde bulunmuyorsunuz niye ya. Yıllardir ayni şey birileri aliniyor satiliyor ne kadara alindi ne kadara satildi bilgi yok. Gizli sakli yapilan iste tabi ki altinda bir şey aranacak. Aciklayin ondan sonra sitem edin. Lafa gelince de anca borc cok yardim edin sadece yayin geliri var bilmem ne biraz şeffaf olun ayiptir ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Her dönem sonunda elimizdeki en iyi oyuncular satılmıştır. Alexic, Auzubuike, Guilherme, Robin Yalçın, Eren Tozlu, Jahovic, Mina, Farnolle, Sadık, Donalds, BouTaib, Gueva, Aquaqh, Yusuf İndismia vb. Geriye 33 yaş üstü topçularımız ile önümüzdeki sezon Adana Demirspor, Giresun, Altay, Antalya, Kayseri, Kasımpaşa, ÇaykurRizespor, Göztepe ve Konyaspor un formda ve genç futbolcuları ile nasıl mücadele edeceğimizi ya da bunlarla nasıl mücadele edemeyeceğimizi hüzünle göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    malatya artık bu rezilliği kaldıramaz ,yerden göğe kadar haklısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Malatyaspor,babalarının malı olduğu için,taraftarlara da,tenezzül etmediklerinden her zaman olduğu gibi bilgi vermediler..Borcunu her dakika gündeme getirenler,her nedense kazandıklarını kesinlikle gündeme taşımıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    yaşasın o kadar büyüdük ki evin tavasını tenceresini satıyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (2 yıl önce)
    Malatyalı kimki Adil Gevrek bizimle muhattap olsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (2 yıl önce)
    İşte, bir an önce kurtulunması gereken aciz, beceriksiz ve yeteneksiz özellikleriyle temayüz eden bir yönetim(!)e sahibiz.
    0
    0
    Yanıtla