SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakem Eğitimcisi Uilenberg Malatya'da

Hakem Eğitimcisi Uilenberg Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Merkez Hakem Kurulu bünyesinde hakem eğitimcisi olarak görev alan, UEFA Hakem Kurulu Üyesi Hollandalı Jaap Uilenberg, Malatya'da temaslarda bulundu.

MHK Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin ile birlikte Malatya'ya gelen Uilenberg, Alima Yeni Malatyaspor-Adanaspor müsabakasının hakemi Emre Altun'u izledi.

Malatya'da da bir dizi temaslarda bulunan Uilenberg, MHK 8. Bölge sorumlusu Zafer Demir, Malatyalı hakem ve gözlemcilerle bir araya geldi.

Uilenberg, Malatya'yı çok beğendiğini ifade ederek, Malatya hakem camiasının kendisine göstermiş olduğu ilgilden çok memnun kaldığını belirtti.

Ferdi Durdu, Yeni Malatya Gazetesi

2fff648a-c074-4932-9474-a29ec8809d9b

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız