SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikopter Köye Gitti, Hasta TÖTM'ye Getirildi

0
Güncellendi - 2020-01-11 03:09:22
Helikopter Köye Gitti, Hasta TÖTM'ye Getirildi
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesi Meşedibi Mahallesi’nde yaşayan ancak yoğun sis ve olumsuz hava koşulları nedeniyle hastaneye kaldırılmayan riskli hamile kadının, bu sabah saatlerinde askeri helikopterle alınarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne nakledildiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak İl Salık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, düşük tehlikesi olduğu kaydedilen hamile kadının 07.50 sularında askeri helikopterle alınarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı ifade edildi.

Pütürge’nin Meşedibi Mahallesinde (köyünde) bulunan riskli hamile kadını almaya giden helikopter  olumsuz hava koşulları nedeniyle köye ulaşamayarak geri dönmek zorunda kalmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, hastanın bu sabah saatlerinde helikopterle alınarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığını söyledi.

Hamile kadının hastaneye nakledilmesi çalışmalarını gerek Vali gerekse Garnizon Komutanının yakından takip ettiğini kaydeden Bentli “Ben hastamızla yakından ilgilenen Sayın Valimiz ve Sayın Garnizon Komutanımıza çok teşekkür ediyorum. Hastamız bu sabah saatlerinde Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınmıştır” dedi.

Güler Hazar - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

   

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fth (4 yıl önce)
    Helal olsun.Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla