İnönü Üniversitesi'nde kayıtlar başladı. Üniversite tarafından yapılan açıklamada, "Özel yetenek sınavı ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin isimleri sisteme girilmediğinden dolayı ön kayıt yapmayacaklardır. Harç borçlandırmaları bankaya 5-9 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacak kayıtlar sırasında Kayıt Merkezinde bulunan Yapı Kredi Bankası şubesine yatıracaklardır" denildi.
Açıklamada, öğrencilerin bölümlerine göre hangi gün hangi saatte kayıt yaptıracaklarının bildirildiği, verilen gün ve saatte öğrencilerin kayıt için hazır bulunmaları istendi. Kayıt olacaklara yardımcı olmak için danışma bürosu oluşturulurken, kayıtların 9 Eylül mesai bitiminde sona ereceği hatırlatıldı.
HARÇ KUYRUĞU
Öğrenciler harç paralarını yatırmak için banka önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. İnönü Üniversitesi'nin tek bir bankayla anlaşma yapması nedeniyle kayıt harcını sadece bu bankanın şubelerine yatırmak zorunda olan öğrenciler saatlerce beklemek zorunda kaldılar.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.