SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hasarlı Apartmanın 4. Katından Düşen Hurdacı Öldü

0
Güncellendi - 2020-02-08 03:06:12
Hasarlı Apartmanın 4. Katından Düşen Hurdacı Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Sivrice depreminde ağır hasar gören bir binanın tahliyesi tamamlandıktan sonra demirleri söken işçi 4. Kattan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Çirikpınar Mahallesi'nden meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ'daki 6.8'lik depremden etkilenerek tahliye edilen Turgut Temelli Caddesi üzerindeki 6 katlı bir apartmanın 4. katında bulunan bir dairenin balkon demirini yerinde sökmeye çalışan hurdacı olduğu öğrenilen Ali Dönmez (53) balkon demirinin yerinde çıkması sonucunda yaklaşık olarak 13 metre yükseklikten beton zeminin üzerine düştü.Olayda ağır yaralanan Dönmez kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hurdacılık işi yaptığı öğrenilen Ali Dönmez'in deprem sonrasında tahliye edilen binanın demir doğrama işini bina yönetimi ile görüşerek aldığı öğrenilirken, Dönmez'in işte kullandığı el arabası apartman önünde kaldı.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlatırken,talihsiz şahsın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • MALATYA' LI (4 yıl önce)
    Okumadan, anlamadan, rast gele haybeden eleştiri yapıp insanlara kufur eden kim olursa olsun uyarmalı vede misliyle cevabı verilmelidir. EDİTÖR tabiki endoğal hakkını kullanmıştır. Şu yorumlara bakarmısınız, herşey de bu Suriye vatandaşlarını eleştirinin içine çekip, haksızca o insanların onurunu kırmaya kimsenin hakkı yoktur. Tabıkı de içlerinde boş beleş işe yaramaz haddini bilmez aynıdı bizde olduğu gıbı onların içindede var mutlaka. Hayatını kaybeden Merhuma ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH. insan üzülüyor asıl sorulması gereken boşaltılmış yıkılacak olan vede tehlikeli bir binaya insanlar nasıl hıc bır onlem alınmadan rast gele çalışmasına musade ediliyor? Alınterıne, ekmek parasına saygımız sonsuz ama çok buyuk bır ihmal vede umursamazlık var bunuda gozden kaçırmamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    adam gariban bi adam izinli bisekilde calisirken dusmus yanlış yayınladıgınız haberler yüzünden insanlarda yanlış algı yaratıyosunuz EDİTÖR: 'Mehmet' erkek nickli, 'Ebru' kadın e-posta adresli okur-anlayamaz!.. Önce okuduğunuzu anlayabilecek kapasiteye sahip olup olmadığınızı öğrenip, öyle haber okumaya, sonra da yorum yapmaya kalksanız.. Haberdeki, "Hurdacılık işi yaptığı öğrenilen Ali Dönmez’in deprem sonrasında tahliye edilen binanın demir doğrama işini bina yönetimi ile görüşerek aldığı öğrenilirken, Dönmez’in işte kullandığı el arabası apartman önünde kaldı." paragrafını görmemişseniz, görüp de anlamamışsanız, bu sizin beyinsel özürünüz. Başkasına niye şarlıyorsunuz? Ayrıca, üstteki yazınızdan ayırıp çöpe attığımız malum ifadeleriniz misliyle size iade!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Editör bey bu nasil bir hakarettir,bayan olsun erkek olsun farketmez karşıdaki malum ki haberi tam okumamış anlamamış yorum yapmış ....sende yayımlamazsın. Hakarete ne gerek var. nasil bir yayın anlayışınız var .beyin özürlü ne demek ,şarlıyorsun ne demek bu nasıl bir konuşma tarzı. EDİTÖR: Söz konusu şahsın, mesajından ayırıp çöpe attığımız 'galiz küfürleri' üzerine, Mehmet nickli, Ebru e-posta adresli bu 'kadınadam' ve okuduğunu anlamayıp bu seviyede yorumlar yapmaya kalkışanlara hakettikleri ve kendi yazdıklarına karşın burada 'en kibarca' verilebilecek bir yanıttı. Ayrıca şahsın küfürüne karşı da, ona verdiğimiz yanıtın sonunda "Ayrıca, üstteki yazınızdan ayırıp çöpe attığımız malum ifadeleriniz misliyle size iade!.." diyerek küfürünü de kendisine aynen iade ettik!. Size küfür edene ne yanıt vereceğiniz elbette ilgimizde değil, ama bizi hedef alana 'en hafifinden' böyle yanıtı uygun gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Editör bence abartmışsınız , belki de gerçekten okuduğunu anlamadı.İnsanlık halidir kalkıpta beyin özürlü, kadın adam vs.bence size yakışmadı.Şayet var ise bir küfür kötü söz sahibindir deyip çok ta umursamamak en doğrusu şahsi görüşüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ne olursa olsun sen habercisin hiç kimse ile ikili diyaloğa girmemeli sabırlı olmalisiniz sonuçta bin cesit adam yaziyo buraya isiniz bunu gerektirir diye düşünüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin...gariban helal para kazanirken vefat etti...insallah mekani cennet olur...cok yazik olmuş..neden tedbirsiz bu işlere izin verilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (4 yıl önce)
    Değişmeyen kader...Kabüllenilmiş çaresizlik.Kimbilir rahmetlinin çocukları akşam gelirken ne istemişlerdi babalarından?Gözleri açık giden bir gariban...Geriye kalan sadece tutanaklar ve tahtadan bir el arabası...Mekanın cennet olsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Allah rahmet etsin bu abimizin ailesinede devletimiz destek versin ihtiyac sahibi oldugu icin herkesin terk ettigi binada ekmek parasi arar olmus.devlet babadir artik babalik zamani
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Adamım 2 ay önce de Yeşilyurt Belediyesinde temizlikte calışan kardeşi Nihat Dönmez kalp krizinde vefat etmişi. Acı üstüne acı. Rabbim sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Suriyeliler altlarında lüks arabalarla fink atsın.Nargile tüttürsün kafelerde.Bizim insanımız da 5 kuruşluk hurda demir için can versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (4 yıl önce)muhammed isimli kullanıcı yorumuna
    Böyle yorum olurmu. Allah akil versin. Emek parasini kazanmak isteyen abize Rabbim rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum da, bunun Suriyelilerle ne alakası var, nedir sizin bu Suriyelilerle alıp vermediğinz Ya Rakım. Vatansız yersiz yurtsuz kalmış, zulümden kaçıp ülkemize, bizlere sığınmış, kimi kundaktaki bebesini, kimi kardeşini, annesini babasını savaşta kaybetmiş, bombaların yıktığı beton yığınlarının arasında bırakmış gelmiş BİZLERE(!) sığınmış. Her fırsatta bu gariban millete demediğini bırakmayan güya müslüman (!) Sizlerle aynı havayı teneffüs etmekten utanıyorum... Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba yaro (4 yıl önce)Tori isimli kullanıcı yorumuna
    ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatanına sahip çıkacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet456 (4 yıl önce)Tori isimli kullanıcı yorumuna
    Müslüman adam vatanını bırakmaz. Dinimizde şehitlik ve gazilik makamı var. O makam boş bırakılmaz. Demek ki bir şey olsa bu vatadan sende kaçacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hay ağzına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)muhammed isimli kullanıcı yorumuna
    Allah'ın takdiri ilahisi buymuş Muhammed efendi kimin ne suçu var Suriyelilerin ne kabahati var bu üzücü olayda? Keşke adına layık bir yorum yazsaymışsın olmamış! Allah rahmetiyle muamele etsin geride kalanlarına da sabırlar ihsan etsin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler seni niye bu kadar rahatsız ediyor vaiz misin nesin? Her yoruma atlıyorsun, birkaç tane suriyeliyi evine al bak çok seviyorsan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)muhammed isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka kardeşim herşeyi suriyeliye bagladiniz he size göre düşen uçağida Suriyeli düşürdü yazık gerçekten Suriyeliler gelmeden önce Malatya'da kağıt tiplayan ekmeğini hurdacılık ile sağlayan yokmuydu.Alın yeri ile kazanan abimize ALLAH rahmet eylesin bu sözü alın teri ile kazanmayan çalan çırpan insanlar için söyleseniz daha iyi olur.Bari ismine yakışır bir şekilde keşke yorum atsaydin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Allah ailesine sabir versin önemli olan iş güvenliği insanlari ne kadar uyarsakta
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (4 yıl önce)
    o balkon demirlerinin sökülmesine neden izin veriliyor.bu yıkılacak binarın girişine neden engel bırakılmıyor.Kesinlikle ihmal var.kimse ekmek parası vb demesin.olan zavallı gariban adama oldu.YAZIKKK!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    fukaralığın gözü kör olsun
    0
    0
    Yanıtla