SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Haşere Mücadelesinde Bilgilendirme Çalışması

Haşere Mücadelesinde Bilgilendirme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı Çevre Koruma İlaçlama ve İklim Değişikliği Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen haşere ile kültürel mücadele kapsamında il genelinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Bir yandan ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer yandan mahalle muhtarlarıyla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak mahallelerdeki siteleri ziyaret edip vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor.

Özellikle sitelerde bulunan peyzaj alanları, süs havuzlarında üreyen sivrisinek, üvez vb. haşerelerin üreme kaynaklarının tespiti, alanların ıslah edilmesi, bu haşereler ile mücadele yöntemleri ile ilgili site yönetimi ve görevlilerine hazırlanan broşürler verilerek çözüm odaklı bilgilendirmeler yapılıyor. Yapılan bilgilendirme çalışmalarıyla birlikte site yönetimlerinin alması gereken tedbirler de anlatılarak, vatandaşları rahatsız edecek olan olumsuzlukların ortadan kalkması için çalışmalar yürütülüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız