SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Bahçesinde.. Cezaevinde..

A- A+ PAYLAŞ

26 yaşındaki şahıs Devlet Hastanesi bahçesinde, cinayetten tutuklu 47 yaşındaki kadın da E tipi cezaevinde intihara kalkıştılar.

HASTANE BAHÇESİ'NDE..
Edinilen bilgiye göre, kız arkadaşı ve ailesiyle arasında problemler olan A.K. (26), Malatya Devlet Hastanesi'nin bahçesinde öğle saatlerinde kuru sıkıdan bozma bilye atar tabancayı sağ şakağına dayayarak bir el ateş etti. Kurşunun başını sıyırması sonucu başından hafif yaralanan gence, Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde ilk müdahale yapıldı. Polis, hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen gencin üzerinde yazmış olduğu bir mektup ile çok sayıda fotoğraf buldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CEZAEVİ’NDE..
Öte yandan, Malatya E Tipi Cezaevi’nde cinayet suçundan tutuklu olan 47 yaşındaki A.T. adlı kadının da intihara kalkıştığı bildirildi. 03.15 sıralarında B-16 koğuşunun merdiven korkuluklarına eşarpla kendini asarak intihara kalkışan A.T., görevlilerin durumu fark etmesi ve müdahale etmeleri sonucu baygın olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı ve tedavisinden sonra cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız