SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatunsuyu'nda İmar Yolu Açılıyor

0
Güncellendi - 2017-02-11 19:03:08
Hatunsuyu'nda İmar Yolu Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi,  Hatunsuyu Mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde imar yolu açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İmar yolu açma çalışmaları kapsamında 15 km’nin üzerinde imar yolu açma çalışması yapılırken, çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde imar yolu açma çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Çok sayıda evin bulunduğu bölgede yapılan yeni imar yolu açma çalışması, bölge halkının yüzünü güldürüyor. Hatunsuyu Mahalle Muhtarı Bilal Demir, Battalgazi Belediyesi tarafından Kıraç Küme Evleri bölgesinde 15 km’nin üzerinde yeni imar yolu açma çalışması yapıldığını belirterek, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Bölge halkının yapılan çalışmadan dolayı memnun olduğunu belirten Muhtar Demir, “Burası Hatunsuyu Mahallesi Kıraç Küme Evleri diye geçiyor. Kıraç Küme Evleri yeni kurulan bir yer. Hatunsuyu Belediyesi döneminde kuruldu ama, o dönemde hiçbir çalışma yapılmadı. Altyapı olsun, imar yolları olsun, bu konularda herhangi bir çalışma yapılmadı. Malatya büyükşehir olduktan sonra, yani Battalgazi Belediyesi’ne devredildikten sonra, inanın Battalgazi Belediyesi yılın 2-3 ayı burada imarlı yolu açıyor, artı malzeme döküyor. Otobüs güzergahı olan yollarımızın asfaltını yaptı. Bu yılda şuanda açılan imar yollarının yüzde 80’lik kısmı asfaltlanacak. Yapılan bu hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Battalgazi Belediyesi, büyükşehir olduktan sonra Hatunsuyu’na özellikle Kıraç bölgesine büyük yatırımlar yaptı. Şuanda açılan imar yolu, 15 km’nin üzerindedir. Buraya ne bıçak vurulmuş, ne malzeme dökülmüş, burayı Battalgazi Belediyesi açarak malzemesini döküyor ve yaz mevsiminde de buraları asfalt yapacak. Bu yıl ve önümüzdeki yıl Kıraç bölgesinde ve Hatunsuyu’nun genelinde asfaltsız bölge kalmayacağından eminim” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız