SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havuzda Feci Olay..

0
Güncellendi - 2019-07-18 20:35:39
Havuzda Feci Olay..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir yüzme havuzunun beton zeminine kafa üstü çakılan genç ağır yaralandı.

Olay, Malatya-Elazığ karayolu 6'ncı kilometresinde bulunan özel bir yüzme havuzunda meydana geldi. İddiaya göre, yüzme havuzuna giden İnanç Can (21) havuza kafa üstü atladı. Atlayış sonrasında kafa üstü beton zemine çakılan gencin boynu kırıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İnanç Can, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Can'ın durumunun çok ağır olduğu, yaşam destek ünitesine bağlandığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AYDIN (5 yıl önce)
    Önüne gelen havuz açıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Omurilik felcinin en büyük nedenlerinden biri sığ suya balıklama atlamak..havuz sahiplerinin bu konuda gerekli önlemleri almaları lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih genç (5 yıl önce)
    Allah şifa versin havuzlar in durumu içler acısı özel havuzlar pislik içinde temizlik yok güvenlik sıfır denetim olmayınca böyle tatsız olaylar oluyor rabbim o gence şifa versin havuzlarda yeterince denetlensinn
    0
    0
    Yanıtla