SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘Hayat Boyu Öğrenme Şenliği’ Tören ile Başladı

‘Hayat Boyu Öğrenme Şenliği’ Tören ile Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde ‘Hayat Boyu Öğrenme Şenliği’ programının açılışı düzenlenen tören ile başladı.

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde düzenlenen etkinlikle ‘’Hayat Boyu Öğrenme Şenliği’’ programı açılışı gerçekleşti. Akçadağ Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğünde gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz, protokol üyeleri, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Akçadağ Halk oyunları ilçe birincisi öğrencileri düzenlenen programda şampiyonluk madalyalarını alırken, katılımcılara da küçük bir gösteri gerçekleştirdi.

Usta Öğretici Erdinç Çakır’da, öğrencisi ile birlikte seslendirdiği türküler katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Eğlence etkinliğinin ardından davul zurnalarla açılışı yapılan programda el sanatları, seramik, çini, grafiksel çizimler, resim ve dikiş nakış alanlarında usta öğreticilerin titiz bir el işçiliğiyle yaptığı el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız