SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefim Malatya'ya Hizmet"

0
Güncellendi - 2018-06-06 05:51:06
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, menfaat ve beklentisinin olmadığını belirterek, "Bir tek bir hedefim var. Bu süre içerisine Allah nasip ettiği takdirde Malatya'ya hizmet etmekten başka hiç bir şey olmayacak" dedi.

27'nci dönem milletvekilliği için çalışmalara devam eden MHP'nin 1'inci sıra adayı Fendoğlu ve beraberindekiler Darende'yi ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden MHP'li Fendoğlu, ardından Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Fendoğlu, milliyetçi vatanını, bayrağını, milletini seven insanların 15 Temmuz gibi bu tuzak karşısında tek yürek olup bu tuzakları bozduğunu, Cumhur İttifakının bu tuzakları bozacağının en büyük emaneti olduğunu söyledi. Kaymakam Zengince de, 24 Haziran seçimlerinin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. Ardından Milletvekili adayı Fendoğlu ve beraberindeki MHP'liler Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Eser, Fendoğlu'nun memlekete yararlı olacağından endişelerinin olmadığını kaydederek, "Parti olarak değerli büyüğümüz Devlet Bahçeli büyük fedakârlıklar yaptı. Gerçekten takdire şayan hareketlerde bulundu bu memleketi korumasıyla ilgili. Hiç unutmuyorum sözünü dediği şey şuydu; 'Biz partiler kurarız, partileri fes ederiz ama bu vatan elden giderse hiç bir şey yapamayız' dediği ve bu cümlesi her zaman aklımdadır. Hakikaten kendisine büyük saygı duyuyoruz büyük minnet duyuyoruz. Memleketi parçalanma aşamasında birinci derecede etken olmuştur. Ben buna bireysel olarak aynı diyorum" diye konuştu.

MHP'li heyet ve Balaban, Yukarı ve Aşağı Ulupınar Mahallelilerle hasbihal etti. Mahallelerde esnaf ve evlere yapılan ziyaretlerde sıcak ve samimi görüntüler yaşandı. Seçim çalışmalarına devam eden Fendoğlu, ziyaretler sırasında karşılandığı ailelerle yakından ilgilendi. Fendoğlu, dükkânlarında misafir oldukları esnaflarla hatıra fotoğrafı çekindi. Vatandaşlarda MHP'li milletvekili adayı Fendoğlu'na, talep ve sorunlarını iletti. Fendoğlu da bu sorunların çözümü için mecliste güçlü bir MHP'nin olmasının lazım olduğunu, bunun için çalıştıklarını söyledi. Milletvekili adayı Fendoğlu, İftarında ardından beraberindeki MHP'li heyetle birlikte Yeşilyurt'un Cafana Mahallesi'ne geçti. Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından mahalle meydanında bulunan çay bahçesinde toplanan mahallelilerle sohbet etti. MHP'li Fendoğlu'na sevgi gösterileri gösteren, vatandaşlarda artık Malatya'da bir şeylerin değişmesini, TBMM'de Malatya için yumruğunu masaya vuracak vekilin Fendoğlu olduğunu dile getirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bilgehan (5 yıl önce)
    bu sefer tam destek şimdiden hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla