SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan İlçesi'nde Tır Devrildi... 2 Ölü

0
Güncellendi - 2019-08-29 03:05:27
Hekimhan İlçesi'nde Tır Devrildi... 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde tırın devrilmesi sonucu 2 kişi öldü.

Malatya-Hekimhan kara yolu Akyazı mevkisinde İlhan Özmen'in (50) kullandığı 38 BF 086 plakalı tır devrildi.

Sürücü Özmen olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan ve ağır yaralanan Cihat Dikmen (53) ise ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tüm müdahaleye rağmen Dikmen, hayatını kaybetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin şoförlerin işi kolay değil
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)
    malatya -sivas yolu tek şeritken yanı yapılmadan önce daha az kaza oluyordu.yanı yol yapıldı sollama hatasından dolayı arabaların çarpışmasından dolayı kaza olmuyor ama eğim ve fiziki açıdan yanlıs yapılmasından dolayı devrilme ,kontrolden çıkma daha fazla oluyor.SONUÇ:MALATYA-SIVAS YOLUNDA KAZALARDA ÖLEN INSAN SAYISI ARTTI........AYRICA YAZIHANDA TRAKTORLERIN RÖMORK ARKASI AYDINLATICI ,FOSFOR OLAYI DEĞİŞMEDİ YANI AYNI TAS AYNI HAMAM....DARENDEYI ÖRNEK ALIN AZ BİRAZ....NOT:YAZIHANLIYIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert 44 (5 yıl önce)
    Bu yol yeni yapıldı.Yapanlardan hiç mi kimse bu kadar dik ve kavisli yolun farkına varmadı?Yol arabayı dışarıya atıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (5 yıl önce)
    O yolu öyle virajli yapan muhendislere lanet olsunn...hekimhanli...okumuş hainler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral (5 yıl önce)
    Bende bu yolda aynı şekilde kaza yaptım devirdim tırı Rabbime şükürler olsun o arabadan kiriklarla kurtuldum
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi senle Bi iletişim kurabilir miyiz ilk
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    Bu viraj, bu yol daha çok kaza yaptırır, çok kişinin ölümüne sebep olur.Yapıldığı günden beri (3-4 yılda) onlarca kaza yaşandı orada. Çoğu da ölümlü kazalardı. O virajın derhal düzeltilmesi gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Cavlak (5 yıl önce)
    Kara Yolu;Yazıhan tünelinden sonra demir yolu gibi Kuru Çayın kenarında Hekimhan a kadar gitmeli. Tünelden dağa virajlı bir yolla Yeşil-pınar (Dostal) dağına çıkmak kazalara neden oluyor. Çünkü tünel Malatyanın rakımı en düşük yerlerinden birisi. Malatya nın en çok can ve mal kayınının olduğu yol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin insallah
    0
    0
    Yanıtla