SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hem Spor Yaptılar Hem de Gezdiler

Hem Spor Yaptılar Hem de Gezdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından organize edilen 'Gençler Sporda Buluşuyor' projesi kapsamında 24'üncü etkinliğini Adıyaman'da düzenlendi.

Malatya Gençlik Federasyonu, sportif ve kültürel çalışmaları kapsamında gençleri hem spor yapmaya teşvik ediyor hem de illerin farklı kültürlerini tanımalarına fırsat sağlıyor. Federasyon bu kapsamda hayata geçirdiği 'Gençler Sporda Buluşuyor' projesinin 24'üncü etkinliğini Adıyaman'da gerçekleştirdi.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, düzenlenen etkinlikle ilgili "Malatya Gençlik Federasyonu olarak  'Gençler Sporda Buluşuyor' projesi kapsamında 24'üncü etkinliğimizi Adıyaman Efsane Spor Kulübü'nde gerçekleştirdik. Müsabakaları, Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile ve Spor Şube Müdürü Faruk Özyaşar da izledi. Gençlerle sohbet eden Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, gençlere nasihatlerde bulundu" açıklamasında bulundu.

Müsabaka sonunda gençler, Adıyaman Kalesini ve Seyir tepesini gezerek keyifli vakitler geçirdi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam