SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hentbolda Necatibey OO Takımı Gaziantep Ekibini Yendi

0
Güncellendi - 2022-01-02 20:40:09
Hentbolda Necatibey OO Takımı Gaziantep Ekibini Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Hentbol Kadınlar 2. Ligi G. Grubu 3.haftada Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı, evinde Gaziantep Hentbol Kulübünü 33-22 mağlup etti.

Yeşiltepe Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Galip Uzun-Abdurrahman Sefa Doğan hakem ikilisi yönetti.

Müsabakaya Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı iyi başlarken, üst üste sayılar üretti. Müsabakanın birinci periyodu, 16-10 Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımının üstünlüğüyle sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci periyodunda da hız kesmeyen Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı, müsabakayı 33-22 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M.Saim (2 yıl önce)
    Malatya'da birçok salon ve ferdi spor dallarinda başarılı olabilecek takim ve sporcuları desteklemeli.B.şehir bld.spor dairesi başkanlığı Malatya'mizin sporun her dalında başarılı olacak takım ve sporcuları destekleyip,genclerimize ornek olabilecek organizasyonları yaparak şehrimizi spor alanında ileri taşımalı. Hentbolcu kardeslerimizin başarılarının devamını diliyorum. Emeği gecenleride tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (2 yıl önce)
    Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Her konuda gayretle çalışan idareci, öğretmenleri ve öğrencileri ile nice başarılar elde edecekleri şüphesiz lakin yıkılan binası bir türlü yapılmadı, zor şartlarda çalışıp çabalıyorlar. Sadece kendilerine ait tam teşekküllü bir binaları olsa görün siz başarıları....
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (2 yıl önce)
    Tebrikler. Son zamanlarda Malatya adına duyuduğum en güzel spor haberi. Emeği geçenlere teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla