SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hep Aynı Konu!.

A- A+ PAYLAŞ

Valiliğe ait Mercedes marka makam aracının bakım masrafı arttığı nedeniyle garaja çekildiği iddia edildi.Vali yardımcısına tahsis edilen araç, Valinin resmi makam aracı olarak kullanılmaya başlandı.

AYNI GEREKÇE!..

Vali Halil İbrahim Daşöz döneminde, bir önceki makam otomobilinin bakım masrafları gerekçesiyle ikinci el olarak alınan Mercedes marka makam aracı, alınmasından sonra uzun süre geçmemesine rağmen aynı gerekçelerle garaja çekildi.

Valilik için yeni makam aracı olarak, vali yardımcılarına tahsis edilen Toyota marka makam aracı kullanılmaya başlandı. Eski makam aracındaki plaka ve bayrak, yeni Toyota marka makam aracına takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız