SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslan: "Herhangi Bir Ayrılık Söz Konusu Değil"

Arslan:
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Cihat Arslan ile yolların ayrıldığı iddialarına yalanlama geldi. Tecrübeli teknik adam, takımın başında olduğunu söyledi.

Ligin dördüncü haftasında evinde Rizespor’a farklı mağlup olan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Cihat Arslan’ın takımdaki geleceği merak konusu oldu. Maç sonrası toplanan yönetim, hocayla ilgili bir görüşme gerçekleştirirken, Arslan ile takımın durumuna ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Tecrübeli teknik adamı dinleyen yönetim, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde bir toplantı daha gerçekleştirdi.

Kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, teknik direktör Cihat Arslan ile yolların ayrıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını, tecrübeli teknik adamla yola devam ettiklerini ifade etti.

Arslan, istifa etmediğini, söylentileri sosyal medyada gördüğünü söyledi. Arslan, “Maçtan sonra yönetim ile durum değerlendirmesi yaptık. Bu normal bir durum. İddiaları sosyal medyada gördüm. Altyapıda hazırlık maçı izlerken, aynı zamanda da istifa etmişim. Herhangi bir ayrılık söz konusu değil” diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya !,
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Haci (2 yıl önce)
    Bu klübün 1 kuruş geliri yok.Herşey temlik altında.Para bulunmazsa Bu ligin düşecek ilk takımı normal olarak bu haliyle Y.Malatyaspor olacak.T.direktör ve futbolcu her zaman bulunur.Yeterki para bulunsun.Bu klübü bu hale getirenlerin başından bela eksik olmasın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • adnan (2 yıl önce)
    Cihat Arslan kendi sahasında bile hücum futbolu oynatmaktan aciz bir teknik adam. Bu kafayla da devam ederse Yeni Malatyaspor'umuz; Eski Malatyaspor'un akibetine uğrar. BAL ligine kadar düşer. Rize maçında futbolcumuz çizginin dışında çekiyor. Rizeli kendini ceza sahası içine atıyor. Hakem penaltı ve kırmızı kart veriyor. İkinci penaltıda top futbolcunun açık koluna çarpıyor. Yine penaltı sarı ve kırmızı. Birincisinde belki penaltı verilebilir fakat ikinci kesinlikle ne penaltı ne de sarı kart gerektirirdi. Süper ligden hakemler sayesinde düştük. 1.ligden de bunlar sayesinde yine düşecez gibi görünüyor.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)adnan isimli kullanıcı yorumuna
    Yani diyorsun ki cihat hoca hücüm oynatırsa sorun çözülecek sesli güldüm bu yoruma. arkadaşım senin herhalde takımın mali durumundan haberin yok. Takım batmış, sıfırı tüketmiş adeta yok olma safhasına gelmiş zor bela bu sene toparlanarak maçlara çıkabiliyorken senin halen hücüm futbolu düşünmen komik geldi bana. İlahi sen çok yaşa hemşerim ya :) :)
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Hemşehrim bu yorumuna bakılırsa belliki Malatyasporun durumundan hiç haberin yok.Bu takımın sahaya çıkması bile bir mucize.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Kimse takımı içini boşaltan 500 trilyon borç bırakan adil gevreği konuşmuyor tek dertleri hoca gelsin hoca gitsin kim gelirse gelsin takımın gücü bu kadar en azından sahada olan hoca ve oyuncuları kutluyorum adil gevreği aklayanlari ve ona hesap sormayanlari ise kınıyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murathan (2 yıl önce)
    Burdan yorum yapan arkadaşlara bakıyorum da, tabi hepsine değil, ya futboldan anlamıyolar yada kötü niyetliler. Takımdaki oyuncuların hali meydanda, takımın genel durumu ortada, başladılar hoca istifa hoca istifa. Fatih terim gelse ilk beş içindemi olursunuz. Bu takım tamamı bir alt lig kadrosu bunu nasıl görmezsiniz, göremiyorsanız da, taraftar pozlarına girip burdan yazmayın. Takımını tanımayan bilmeyen gerçekleri görmeyen bir taraftar gurubu...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya Basimin Taci (2 yıl önce)
    Cihat hoca adamdir tanimam etmem yalniz kalan Malatyaspor a adam sahip cikti gemiyi ilk terkeden olmadi sonuna kadar burdayim dedi.Biraz egriye egri dogruya dogru diyelim bu kadrodan siz ne kadar basiri bekliyorsunuz,isimiz kolay degil bu kadroyla yinide takimimiza sahip cikalim birlik olalim Malatya bizim, bir Malatya var bunun bilincinde olalim lütfen...
    %78
    %22
    Yanıtla
  • eski stad seyircisi (2 yıl önce)
    hoca neden istifa ede hiç değilse takımı tanıyor ilerde cihat hocayla fazla değil üç dört tıransferle iyi yerlere gelir hocaya ve futbolculara sahip çıkalım
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bahattin (2 yıl önce)
    Buradan adil gevrek yönetimini ve onu aklayan delegeleri anıyorum
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 yıl önce)Bahattin isimli kullanıcı yorumuna
    O delegelerin bir çoğu şuan yönetimde adil u aklama yönetimi
    %72
    %28
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Şaka gibi ya ! Halen burada cihat hoca ya da , cihat hoca ( gidecekse ki çok üzülürüm buna ) yeni gelecek bir antrenörden icraat bekleyen akıllar var. hakikaten sesli güldüm. Yahu takım bitmiş 2 sene transfer yasağı gelmiş. 23 yaş ortalaması bir takım ( hemen hepsi 2.lig 3.lig orjinli topçular ) maça çıkıyorsunuz ,400 milyon borcun var eee icraat.. yahu gülerler buna ya. Diğer konu ise cihat hoca değil ,bu takıma mourinho'yu getirsen fayda olmaz. Hatta bu takıma şu anda harcanan paralara bile yazık çöpe gidecek paralar bu paralar er yada geç bu takım amatörün yolunu tutacaktır. Bu durumda burada en az sorumlu kişilerden icraat bekleyenlere sormak lazım 8 yıl bu kulübü tek adam mantığıyla yönetip ,adeta kulübün içini boşaltan adil gevrek'ten icraat beklemeleri daha gerçekci ve inandırıcı olur.gerçeklerden kopmamakta aşırı fayda vardır.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Hoca artık bahane üretme,eğer yönetemiyorsan onurlu bir şekilde bırak... Ki artık Malatyalılar istifa etmeni bekliyor.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Paşa44 (2 yıl önce)
    Lafa doyduk hoca artık mazeret değil, icraat bekliyoruz. 15 haftadır Yeni Malatyaspor'un başındasın 1 galibiyetin var, yani 2022 Mart ayından beri galip gelememişsin. Bence bu hafta son şansın, iyi değerlendir. Yine yenilirsen lütfen istifa et, takımın önünü aç. Buradan yönetme de sesleniyorum. Bu haftada galip gelemezsek Cihat Hoca ile yolları ayırıp bu ligi iyi bilen Tamer Tuna, Yılmaz Vural veya İrfan Buz isimlerinden birini getirsinler ya da Malatya'nın öz evlatları Hakan Çalışkan, Ali Ravcı, Nihat Balan gibi hocalara da şans verilmelidir.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (2 yıl önce)Paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş sen herhalde başka dünyada yaşıyorsun. Adamların ne parası var nede yetenekleri.Hoca giderse kimse gelmez.Malatya'lı hoca diyorsun.Daha önce onlarla olmadı şimdi mi olacak.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Her maç yenileceksek teknik direktörsüz çıkalım kardeş. Cihat Arslan niye takımın başında o zaman? Rahman Buğra çıksın hem oynasın hem de takımı yönetsin. Parayı kazanınca alıyorlar yani TFF her galibiyet sonrası prim veriyor, 15 maçtır galip gelemiyorsan kusura bakma da para lafı etmeyeceksin, biraz da dönüp aynaya bakacaksın. Her maç sonrası yenilgi ve mazeret yeter artık. Olmuyorsa başka alternatiflere bakacaksın.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • trabzondan (2 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş bu takım sene başında kurulamıyordu. Hoca elimizdeki gençlerle bu işi başarırız diyip asıl riski aldı. Kim transfer tahtası kapalı, sol beki ve forveti olmayan eksikliği çok yaş ortalaması 20 olan hatta toplama bir takımı çalıştırmaya razı olur. Yazdığın isimlerden bir tek İrfan Buz ligi biliyor ama Cihat Hoca da bu ligi çok iyi tanır. Cihat Hoca takımı tanıyor. Bu saatten sonra gelecek hoca en az 2 hafta takımı tanımaya çalışacak bu da geçen yıl olduğu gibi hüsrana dönecek. Para demişsin ama ben hocanın hiç para lafı ettiğini duymadım. Hoca değişikliği takıma zarar verir. Geçen yıl bizden kötü olan Giresun Hoca değiştirmedi ligde kaldı...
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Toprağım yanlıs biliyorsun tff veya spor totodan 1 kurus bile gelmiyor gecmiş dönem sgk borclarından dolayı fedarasyon el koyuyor takıma 1 lira bile gelmiyor artı hoca gitsin diyorsun peki elini vicdanına koy sen teknik direktörsün ve sana teklif geliyor gelen takımın 400-500 trilyon borcu var 2 dönem transfer yasağı var alt yapıdan cıkardığı topcularla mac oynamaya calısıyor sen bir teknik direktör olarak bu takıma gidermisin gitmezmisin o yüzden hoca gitse inanki zor hoca buluruz kimse gelmez rahman buğra hocalık-oyunculuk yapsın demissin biz bunuda denedik gecen sene ademle olmadı ki rağman buğra ne kadar yapar Allah bilir birde ahde vefa denilen birsey var bu hoca sayesinde en azından iyi kötü bir takımımız var buda gecen sezon istifa etseydi son macta inanki bu eldeki topcularda gitmiş olurdu yaklasık 2 ay baskansız kaldık herkes giderdi
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Baskilli olsun Adıyaman'ĺı olsun malatyalı olsun Arguvan bile hocanın takımından puan aldı. Tabiki malatyalı olmasın .
    %100
    %0
    Yanıtla