SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Olmazsa 1 Puan Bizim İçin İyi Olacaktı"

0
Güncellendi - 2021-04-21 19:30:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, BB Erzurumspor maçının ardından, “Ankaragücü müsabakası var ona konsantre olmamız gerekiyor” dedi.

Süper Lig’in 36. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda BB Erzurumspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Buz, “Çok önemli müsabakaya çıktık. Her iki takım açısından çok önemliydi tabii. Biz de burada 3 puan almak istedik. Hiç olmazsa 1 puan bizim için iyi olacaktı. Beraberlik görünen bir müsabakada ilk 15-20 dakikada biz daha iyi oyundaydık. Pozisyonumuz da vardı, Kubilay’ın çok iyi pozisyonu vardı. Kendi ataklarımızı daha olgunlaştırmış olabilseydik, golü bulabilseydik biz kazanacaktık. İyi mücadele verirken Obertan’ın sırtı dönükken 20 metreden o golü atması önemliydi Erzurumspor açısından. Biz orada şutu kapatmamız gerekiyordu. Maalesef 90+6’da golü yediğimiz zaman, o mücadeleden sonra hayal kırıklığı oluyor. Önümüzde Pazar günü Ankaragücü müsabakası var ona konsantre olmamız gerekiyor. Bu müsabakayı hemen kapatacağız, önümüze bakacağız. Yolumuza devam etmek durumundayız. Hasta olan arkadaşlarımız var. Tetteh, Zucchi alternatif olarak geri dönecekler. Oyun içerisinde de değişiklikler yapmak durumundaydık. Özellikle kendi savunmamızla ilgili. Aslında savunmamız çok iyi gidiyordu son haftalarda. Wallace müsabakadan önce maalesef sakatlandı. Semih oyuna girdi, o da sakatlandı. Değişiklikler yapmak durumundaydık. Aslında berabere olacak bir müsabaka. 1-0 mağlup olduk. Semih bir kontrolden geçmesi gerekiyor. Orada bir çarpışma sonucu kafasında bir sıkıntı oldu. Umarım bir sıkıntı yoktur” şeklinde konuştu.

Erzurum, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kale ve defansımızdan ileri atılan toplar sahipsiz kalıyor.ne bir hücum organizasyonu ne de yırtan bir orta sahamız var.bu durumda irfan hocanın kendisinin çıkıp oynamasından başka bir seçenek kalmıyor.top umutun ayağına gelince komik oluyor.rakipler bile bakıp gülüyor.sonumuz şimdiden belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Arkadaşlar siz hoca kötu ftbolciler kötu başkan kötu siz iki senedir ayni yorumu yapiyorsunuz birşey deyiştrabildinizmi hayir unlar bildiği yoldan davam ediyor boşuna kendinizi yormayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    İrfan hocam emeklerine sağlık ahmed umut Kubilay zeki ve Semih bunlar 2liğ futbolcusu tabi bunda senin suçun yok bu oyuncularla kazanamazsın yedek oyucu bul genç oyuncu bul bu liği tamamla Sayın Adil Gevrek tüm Malatyalıların vebali var üzerinde bir tane 10 numara futbolcu yok Böyle başkanlığı herkes yapar inşallah Ankara maçını kazanarak rahatlarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (3 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Lütfen bunu yapmayın. Yorum yapmayı bilin ki yoruma benzesin. Okuma yazma bilen burda yorum yapıyor. Zeki’yi Kubilay’ı anlarım da... Semih ve Umut şampiyonlar liginde oynamış futbolcular... 2. Lig nasıl ya ? Kötü mü oynuyorlar evet KÖTÜLER. Hatta Semih takımı sabote ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semihe 2.lig oyuncusu diyen 3.lig taraftarı.Önce futbol ve futbolcuyu öğren sonra yorum yap.Ne dediğinizin farkında değilsiniz.Cehaletin bu kadarına pes doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin kara (3 yıl önce)
    Malatyaspor oyunu başladığı gibi bitirmedi,bir puana razı olmaya başlayınca şanssız gol geldi.maç hakemin düdüğü ile biter.ankaragücüne karşı istekli ve hırslı oynanırsa galibiyet gelir,şans dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 yine 44 (3 yıl önce)
    Ligin dibindeki takımların hepsi hoca değiştirdi hepsinde bir yükseliş var çünkü hoca değişikliği hoca da iyiyse takımı ateşler. Örnek Erzurum sadece 6 galibiyeti vardı Yılmaz hocayla 2 galibiyet alıp yükselişe geçti. Yılmaz hoca bize beraberlik yetmez hermaçı galibiyetle tamamlamamız lazım diye futbol oynatıyor ya yenilirsin ya 3 puan alırsın işe de yaradı. Biz İrfan Buzu getirdik ki bu ligin hocası olmadığını yönetimde biliyor ki daha önce Süper lige çıkınca onunla çalışmadılar. Biz Yılmaz hocayla anlaşabilirdik yapmadılar ki kadromuz Erzurumdan iyi Yılmaz hoca daha başarilı olurdu bizde. Malatya taraftarı duygusal neymiş İrfan hoca şampiyon olunca ağlamış demekki gerçek Malatyali. Adamın en büyük başarısı bizi süper lige çıkarmak ki o sezonuda hatırlayanlar bilir son maçlarını kaybeden Eskişehir bize şampiyonluğu hediye etti bizde bir araba puan kaybettik son maçlarda gene şampiyonluk bize kaldı. Adam kariyer yaptım diye sevinçten ağladı ben olsam bende ağlardım. Realitenin olduğu yerde duygusallığa yer yok hocanın süper ligde başarısı yok biz başarılı olmasını bekliyoz ya olamazsa küme düşeceğiz. İşimiz Allaha kaldı anlayacağınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizler iyi gün taraftarısınız.Geçen hafta Alanya maçından sonra bunları yazsaydın ya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Ben bu takıma değil bu takıma gelen hocalara üzülüyorum krıyerlerine yazık oluyor çünki takımın içi bomboş sahaya sürecek mücadeleci 2 yada 3 oyuncudan başka kimse yok bu takım hafta sonu oynayacağı Ankaragücü takımınada yenilir sonuç küme düşer hiç bir oyuncu kendisini risk'e etmez zaten oyuncuların çoğunluğun sözleşmesi bu sezon son herkes bir takımda kendisine yer bulur, kime yazık olur gerçek cefakar taraftara ve burada ekmek yiyen Malatya esnafına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Erzurum gibi bir takımı yenmiyorsak super ligden düşmeyi hak ettik demektir. Işimizi çok zora soktuk adil başkan ve ekibi biraz gururlu olun düşersekte kalirsakta lütfen artık istifa edin yeter artık diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Eğri oturup doğruyu konuşmak lazım.bu maçın hakkı en az 4-0 olmalıydı.şans faktörü 95 dk yanımızda durdu.sonunda o da teslim oldu.artık bu saatten sonra isimlerinde hiçbir önemi kalmamıştır.bizim ligde kalmamız 3,lig takımlarına haksızlık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş,gereksiz,abartılı ve anlamsız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hocam,Ankaragücü ve Kayseri erzurumdan daha kaliteli ve güçlü takımlar.Üstelik bunlar direkt rakiplerimiz.İşimiz çok zor hocam.Korkunun ecele faydası yok.Bu nedenle bu iki maçı ölüm kalım maçı olarak görmelisiniz.Yoksa birilerinin burada yazdığı gibi bizim fikstürümüz iyi Hatayı,sivası falan yenip ligde kalmayı umarım düşünmüyorsunuzdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Arkadaşların bazıları doğru bazıları yanlış yorumda bulunmuş. İrfan hoca gayet iyi bir analizci. Erzurumu da Alanyayı da Feneri de iyi öğrenmiş. Elindeki sağlam futbolcularla ancak bu kadar olur. Tek bir hatası oyuna Umut yerine Topalli veya Eskihallaç ile başlamalıydı. Bizim topçuların biraz daha akıllı ve aktif oynamaları gerekiyor o kadar. Yani Umut a atılan bir uzun topu Umut kovalayacağına o topun hızın akıllıca yavaşlatsa Erzurumda 1-0 öne geçmek çok kolay olacaktı. Hafezin sol kanattan getirip kale içine yolladığı topa Umut ayağının ucu ile dokunsa yine öne geçerdik. Umut çok iyi ancak biraz yavaş kalıyor, onun yerine Eskihallaç veya Topalli yer alsaydı takımımız öne geçer, sonradan oyuna Umut alınır ve yorulmamış haliyle eline geçeçek 7-8 fırsattan bir veya ikisini gole çevirerek Erzurumdan farklı galibiyet ile dönebilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    oyunu kendi alanımızda kabul edersek olacağı buydu!
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    Öncelikle sayı irfan buz hocam her maça beraberlik parolasıyla çıkmanız takımınıza güvenmemeniz ve sizin korkak futbol oynatmamanızla alakalı burası süper lig Ama kuş taşa çarpar bir gol atarsam mantığı boş mantık sizin hiç b planı c planınız yok mu SÜREKLİ KADRO YAPISIYLA OYNAMAKLA BİRŞEY ELDE EDEMESSİNİZ bu takım ligde kalır mı bu futbolla zor şu anda süper ligde en korkak, en beceriksiz ne yaptığını bilmeyen futbol takımı Malatya spor ligin bitimine altı hafta kaldı bakalım neler olacak..BENCE ZOR
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (3 yıl önce)
    Takımda gönülden oynayan takımı sırtlayan oyuncu yok..Adem kaptanımız ama takımı çok yalnız bırakıyor, kendini sürekli yere atıyor, sürekli hakeme bakıyor..Adem hakeme odaklanmayı bırakıp topa, karşı kaleye motive olsa iyi şeyler yapabilecek. Önümüzdeki maçta dinlendirilmesinde fayda var..İRFAN BUZ hocam oynamayan oyuncunun adı ne olursa olsun onu oynatma....
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bizde maalesef bir obertan olmayınca maçın sonucu kaçınılmaz oldu.Aslına bakarsak dün erzurum karşısında oynanması gerektiği gibi oynadık maçın büyük bölümünde ama işte maalesef yılmaz hocanın da dediği gibi oyun oyuncu ( obertan ) ile oynanıyor takım halinde de kazanılıyor bir büyük tecrübe çıktı ve belki de düşen erzurumun kalan haftalarda umut taşımasını sağladı ! Bundan sonrası için alabilllsek 7 puan ligde kalırız federasyona gerek kalmadan ligde kalırız :) :) olmazsa vuslta başka baharaymış der çeker gideriz bu ellerden. :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (3 yıl önce)
    Adam gibi oynayıp küme düşsek sıkıntı yok hoca, oturda topçuların la birlikte maçı bi seyredin. Amatör küme maçı gibiydi. Süper ligi hakedecek oyun yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Sayın hocam,biz oyunu seyrettik,ikili mücadeleleri kaybettik,Obertan denen adam istediği gibi oynadı bizde seyrettik,ne kadar güzel oynuyor diye,kendi oynadı Emrahı oynattı,BİZ NE YAPTIK,KAYBETTİĞİMİZ TOPLARIN takibini yapamadık tekrar basıp alamadık,rakibi kapatamadık,kaybedilen topu koşup alamadık,bi obertanı tutamadık,marke edemedik,Emrah ile elele verip,bizi iki kişiyle yendiler işin özeti bu,bunları göremez,gerekli tedbiri alamazsan ne işin var bu ligde doğru git evine ......bize çile çektirmeyin..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (3 yıl önce)
    Erzurum dersine iyi çalışmış adamlar Ertaç'a hep uzaktan çalıştılar. adamların hepsi terlemişti, 97 de Hofana takımına yardım etmek yerine gol atmak için ileri uçta geziyor.. Umut,Kubilay fırsatları değerlendirmemek adına ne varsa yaptılar. Şabekin bu kaçıncı hatası ceza sahasında adamı sırtından çekmek..Adem dünya yere düşme şampiyonu kesin olmuştur. Ahmet'in ayağına top değmedi. 97 de hemde 27 metreden gol yiyiyorsan sıkıntı var demek .velhasıl kendi rakiplerini de yenemiyorsan eee bu lig sana hak değildir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (3 yıl önce)
    Hocam her maça bir puan için çıkıyorsun. Korkak oyunla böyle sonuçlar alınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    hocam nerde bir puanı hak ediyosun. topmu oynadın sen. adamların iki tane önemli adamları var emrah baştan ve obertan bunlara önlem almayı beceremedin. bu umut ve kubilay ne allah aşkına yine başa döndükmü. umut 38 yaşında içi boşalmış. bir metrede topa vurmaktan aciz vay efendim her yere koşuyomuş koşu yapana puanmı veriyorlar koşu yapıyorda ne oluyo topmu çalıyo rakibimi engelliyor bu ne yaa malatya aceze yurdumu. kubilay bu ligin oyuncusumu. size yemin ediyorum başka bir hoca ve takım bu ikiliyi oynatmaz. cezalı ve santrafor yokmuş mecbur oynatmış denilecek. ben santraforsuz çıkarım bu ikiliyi yine oynatma. madem mustafa ve mallahn sakat değil neden onlarla başlamadın. bunları söylediğin zaman malatyada ne kadar hoca vara çıkacak. 70.80. dk nasıl dayandın bu iki oyuncuya eyyy irfan buz...maçta iki pası bir arada yapamadık. ciddiyet yokttu samimiyet yokttu adamların iki adamını analiz edip önlem alıp lilitlemiyosun sonrada bir puanı hak ettik geç bunları hoca..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam isimleri değil bu davaya inananları sahaya sür , bakın Erzurum ne yaptı takımı sabote eden en önemli 3 oyuncusunun sözleşmesini fesih etti ve gönderdi,bizimde takımı sabote eden varsa,adam oynamak istemiyorsa siz onları iyi bilirsiniz lütfen bırakın onları maçları isimler değil yüreği olanlar kazanır,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Umut Bulut tan medet umuyorsan , sonuca katlanacaksın . Devre arası 7 transferi niye yaptık ? Oynatmayın arkadaş son 2 maçta aynı posizyon ayağının önünde geçen topa vuramıyor.. şimdi düşünelim hindi gibi . Nasıl çıkarız bu girdaptan... YAZIKLAR OLSUN..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    MUSTAFA ESKİHELLAÇ DAHA NE YAPSIN. fener maçında golü attı, Antalya maçında çok iyi oynadı sonraki maç yine yedek. SUÇU NEDİR???? Yediğimiz golde ADEM Can havli ile sağa sola saldırırken AHMET İLDİZ NEYAPIYOR gören var mı? UMUT BULUT ne yaptı da yine İLK 11 de oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan soykan anisina (3 yıl önce)
    Erzurum'un ne yapacağı belli saldıracak işte bizde aynı dilden cevap verecektik korkak futbolla adamların ekmeğine yağ değil birde anzer balı sürdük.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hocam umut buluta 61 dakika nasıl tahammül ettin diyeceğim ama diğerleride ondan farklı değildiki.Ertaç ile Hadebe dışında çaba harcayan oyuncumuz yoktu.hele Adem tam bir sabotaj makinası gibiydi.malesef ligde kalmamız mucizelere kaldı.yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    İrfan hocam bu oyunun kuralı saldırmaktan geçer umut Kubilay değil adem mustada fofana mallan bunlar forvet insana adamlarla oynayacaksın bu ikisi hiç oynamadiki onlara guveniyirsun vazgeç bunlardan saldıran parçalayan takımla çık hücum hep hücum pisirik futbol bizi dusurur
    0
    0
    Yanıtla
  • celal (3 yıl önce)
    Hoca kusura bakma bu mağlubiyet sana yazılır. Bu kadar zayıf takıma karşı takımını motive edememişsin Hamza Hamzaoğludan hiç farkın yok. bu kadar korkak oynamaya ne gerek var adam gibi onurlu oynarsın yenileceksen de yenil. hiç mi boş vaktinde Erzurum maçını izlemedin umurunda değil deme ki. Malatya da sokaktaki çocuğa sorsan Obertan ve Emrah başsan'ı oynatmayın yeter ama sen keyfini bozmamışsın izleme zahmetinde bulunmamışsın yazıklar olsun. insan işine saygı gereği de bazı şeler yapmalı ama sen hiç bir şey yapmamışsın sen kaybettirdin sayın Buz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Düzeltme bi daha yorum yazmayacam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)
    Düşen takıma ligde kalma umudu verdik. En iyi yaptığımız iş bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Yaa millet karalar bağladı. Evet maç kritikti. Çokk korkak oynadık.çünki futbolcularımız eksik. Ama iki maç kazandık mı bu lig de kalacağız. Erzurum düşecek. Göreceksiniz. Evelallah da biz kalacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin olayın vehametinden belliki haberin yok.Erzurumun düşüp düşmemesi bizi ilgilendirmiyor.Bu takımın en kötü tarafı,kendi ayarındaki şimdiye kadar ligden düşme adaylarının hepsine puan kaptırması.Erzurum maçından ne edip,yapıp 1 puan almalıydılar. Ankaragücü ve Kayseri,Erzurumdan 10 gömlek daha iyi takımlar.Bunları yeneceğimizin garantisi mi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerim Bu maçı unutup önümüzde ankaragücü maçına iyi hazırlanıp ve iyi analiz edip çok konsantrasyon olalım maç bitene kadar mücadele edelim. Malatyasporumızu Bizim gibi sevenler yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Yaw ben anlamıyorum hangi mantıkla bir puana oynarsınız. Erzurum birinci lig takımı kadrosu ortada . senin korkak futbol anlayışın yüzünden Erzurum gibi takıma kaybettik
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Bizim 6 puanlık maçları almama gibi bir alışkanlığımız var bunu da en iyi bilenlerden birisi sayın İrfan Buz hocamız, yine de şansımıza güveniyorum taş kuşa değil kuş taşa çarpar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (3 yıl önce)
    Oyun oyuncu ile oynanır takım ile kazanılır ne güzel manşet olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (3 yıl önce)
    Bu takım başkaN Adil Gevrek'in eseridir. İrfan Hoca ve futbolcuların hiç suçu yok. Takımın kapasitesi bu. Aslında biz geçen sene düşmeyi hakkettik ama ilahi adalet işte. Hatay'ın Sivas'ın, Erzurum'un hatta Denizlinin futbol hırslarını görünce bir Malatyalı olarak utanıyorum. Biz 87 ve 2003'de UEFA'da oynadığımızda saydığım takımların hemen hepsi 2. ve 3. liğdelerdi, şimdi bir onlara bak bir de bize. çok yazık. Tek umdum ve beklentim var o da İrfan Hocayla Süper lige çıktığımız sezonun son maçlarında tam ümidi kesmiştik ki tüm rakiplerimiz yenilerek bize çalıştılar ve biz şampiyon olduk inşAllah önce Allah'ın yardımı ve İrfan Hoca ve Adil Gevrek'in o şansları tutar da yine ligde kalırız.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Merhem (3 yıl önce)
    Bu Erzurum maçında 1 puan bir işe yaramayacakti cunki Malatya da Ankaragücü Kayseri ve Hataysporu yenmek zorundayız....diyelimki uzatmada o golü yemedik...gelip Malatya da anakarayida yenemedik..eee noldu şimdi.... Erzurum un düşmesi kesinleşmiş cunki hem bay haftası duruyor hemde zor maçları var...akıllı olun 8 puan toplayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bize ne Erzurum’dan vs biz her maçı kazanmalıyız biz düşsek çok sevinirler hoca 1 puan değil 3 puan lazımdı hoca neden ilk 11 le oynuyor kazandığın maçta ki 11 bozmamalıydın orta saha pozisyon üretmiyor forvetde gol atacak adam yok azim yok çaba yok sonumuz kötü olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne Hatayı kardeşim?Biz direkt rakiplerimize puan kaybediyoruz.Denizliye,Erzuruma yenilmişiz,kalkmış Hatayı yenme hayalleri kuruyorsun.Senin anlıyamadığın şey ne biliyormusun?Bizim rakiplerimiz artık ,Ankara ve kayseri.Biz bu maçlardan en kötü ihtimal mağlubiyetle ayrılmamamız gerektiğini hâla anlıyamamışşın,,Bu rakiplere yenilmiyeceğız ayrıca 45 puanı ne edip yapıp almamız gerekebilir.Yani hasbelkader en kötü ihtimal olan ve ligi aynı puanla bitirme ihtimalinde bizim küme düşeceğimizi hesaba katamayışın var.Bak bugün Erzuruma yenilerek avantajımızı tamamen kaybettik. 1 Puan belki bizi ligde tutacaktı.,Ligi aynı puanla bitirdiğimizde,Ligin en çok gol atan takımı bile olsak,Erzurum değil,Malatya düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kahraman (3 yıl önce)
    Hocam zaten 1 puan dışında bir beklentin yok ki. 6 mactir takimin başındasin 1 galibiyet alabildin. Eminimki 3.lig ekibi Bucasporla oynasak o macta bile defans yaptirip 1 puanın pesine düşersin. Golu bırak gol pozisyonu bulamıyoruz. Hic mi bir takimin bir macta 3 tane net pozisyonu olmaz, nasil bi mantikla oynatiyosun çozemedim. Erzurumun biraz uzerine gitsen hata yapmaya musait takim, mutlaka golu bulurdun ama oraya yenilmeyim dusuncesiyle gittin. Hocam sen bizi düşürürsun bu belli. Umarim garip seyler olurda 2 galibiyet alip ligde kalabiliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Yok hocam yok sana güvenen insanalrın emeğini boşa çıkardın orta şahan yok sen ahmet ildizden kahraman yaratmaya çalışıyorsun erzurum plani tamamen emrah ve obertan uzerine emrah her aldığı yolda terlikle yaratı sen bu oyunculara önlem almıyorsan senin oyunu okuma yeteneğinden suhpe duyarım bir umut bulut sevdası var sizlerde 45 dakikada 4 sefer ayağına top değen bir forvet oyuncusu hic bir katkısı yok neyse hocam nasıl olsa okunmuyor yazdıklarımız ne desek bos ankaragücünü maçlarını illette futbolcularına nasıl.mucDele edilir öğrensinler seneye pttt 1 ligde oyle mücadele ederler sevgili başkanınızla tabi malatyada duracak yüzü olurs
    0
    0
    Yanıtla
  • Baytar (3 yıl önce)
    Korkak oyunun neticesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hoca ikidebir kadro değiştirmesen belki daha iyi olacaktı ya siz de birşey var futbolcularda aldıkları paranın hakkını versinler insanı bunalıma soktunuz bu gün eskiden futbolcular böyle değildi şimdi artis olmuşlar takım umurlarında değil Malatya umurlarında değil düşerse defolup giderler başka takıma vefa yok idare yok para almayınca trip yaparlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam size ve oyunculara güveniyoruz,inanın bizde çok üzüldük son dakikalar o topa vurdurma kardeşim hocam Ankaragücü iyi oynuyor bu maç bizim için sezonun maçı olacak, geçmişten ders çıkararak pazar günü bize bayram yaşatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (3 yıl önce)
    irfan buz yaptigin yanliş degisiklikler bizi zayiflatirken ligin en zayif takimini şaha kaldirdin bu maçtan 1 puani sen yok ettin.
    0
    0
    Yanıtla