SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Oyuncuyu Verme Şansımız Yok"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, Denizlispor maçından sonra ilk yarının kapanmasıyla futbolcuların 1 hafta için yapacaklarını, devre arası kamp çalışmaları kapsamında 1 Ocak’ta Antalya’da toplanacaklarını ifade ederek, “2 Ocak’ta da ilk antrenmanımızı yapacağız. 12 Ocak’a kadar Antalya’da kalıp, iyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. 10 gün sürecek olan kamp çalışmasının ardından Malatya’ya dönerek, Bodrumspor maçına hazırlanacağız” dedi.

“HİÇBİR OYUNCUYU VERME ŞANSIMIZ YOK”
Oyunculara transfer teklifinin gelmesinin sevindirici olduğunu kaydeden Özer, “Demek ki oyuncularımız iyi oynuyorlar ve göze batıyorlar. Bu Yeni Malatyaspor için önemli bir durum. Tabii bizim kimseyi verme şansımız yok. Bu sene kadromuzu korumak zorundayız. Ligde kalmak istiyorsak bu oyucu gurubuyla devam etme zorunluluğumuz var. Tabii ki teklifler olacak ama şu an bizim kimseyi verme lüksümüz yok. Oyuncuların bizi bu cenderenin içinden çıkarması gerekiyor. O yüzden her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiçbir oyuncuyu verme şansımız yok. İkinci yarıda daha başarılı olursak bu oyuncuların fiyatları daha da artacaktır. Teklif gelmesi güzel ama oyuncularımızı korumamız lazım. Bu oyuncu gurubunu burada tutup, sezon sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor. İnşallah böyle de yapacağız” ifadelerini kullandı. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ft44 (1 yıl önce)
    Hayret ediyorum hangi oyuncu ya müşteri geldi. Hepsi birbirinden kötü.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ercan Mcpd (1 yıl önce)Ft44 isimli kullanıcı yorumuna
    Haqi Osman son vuruşlarını geliştirmesi durumunda Süper Lig de rahatça oynayabilir.
    %67
    %33
    Yanıtla