SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hikmet Karaman'la İlk Antrenman

0
Güncellendi - 2020-03-04 17:23:35
Hikmet Karaman'la İlk Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da takımın yeni teknik patronu Hikmet Karaman takımla ilk idmanına çıktı. 

Süper Ligin 25.haftasında 7 Mart Cumartesi günü 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın yeni teknik patronu Hikmet Karaman nezaretinde Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde gerçekleştiren antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Sakatlıkları nedeniyle geçen hafta Yukatel Denizlispor karşılaşmasında görev alamayan sağ bek oyuncusu İsaam Chebake, merkez orta saha oyuncusu Remi Walter ve sağ kanat oyuncusu Thievy Guivane Bifouma Koulossa takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Takımının başında ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Hikmet Karaman, bir süre antrenman sahasında gazetecilerle sohbet ettikten sonra oyuncularıyla ilgilendi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Sarı kırmızılı takım, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise teknik taktik çalıştı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kart cezaları nedeniyle defans oyuncuları Teenage Lingani Hadebe ile Arturo Rafeal Mina Meza, İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • serdar (4 yıl önce)
    Göz göre göre ciddi hatalar yapıldı ,sonuç ortada..Konya maçının %100 alınması lazım.önümüzde Trabzon maçı var..Konya 2 puan gerimizde,puan olarak önümüzdeki denizli-antalyaspor toparladı..altımızdakilerin lig fixtürü iyi..Olan oldu arkadaşlar,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet44 (4 yıl önce)
    bu fatih yavuz beyfendi takım 2. ligden uefa kupasına giderken bitkisel hayattaydı galiba. kimin nesi oluyorda gelecek sene bu yönetim yok diyor. buna kendimi karar veriyor acaba? 100 bin euroya oyuncu almak kötü bir şey mi? evet yönetim son dönemde başarısız eleştirilir ama herkes haddini aşmadan eleştirmeli. daha önceki başkanların klüpleri ne durumlara soktuğunu iyi bliyoruz. Sanırım fatih bey o zaman gazoz kapağı oynuyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Bir arkadaş öyle borç yazmışki sanki Malatya sporun muhasebesi bırak böyle palavrayı karnında konuşma bence sen takımın küme düşmesi için betua ediyorsun bence bu takım küme düşmeyecek senin gibiler dersinizi almış olacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Bana bak adil gevrek senle malatya halkının hesabı bitmedi. Sezon sonu Malatya halkı senle hesaplaşacak. Yok öle 35 milyon tl borç takıp gitmek. Yaptığın borçtan sen sorumlusun Malatya halkı değil. Malatya halkı sana klübü yönetesin diye yetki verdi borç takıp gidesin diye değil. Yeni sezonda sen ve yönetimin yoksunuz. 100 bin euroya oyuncu getirme devri bitti. Büyük takımlardan kalan çöp oyuncuları getirme döbemi de bitti. Gelecek yönetim paralı olacak ve takım oyuncularını para için satmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilerekmi yorum yapıyorsun yoksa karnından mı konuşuyorsun.Böyle bir borcun olduğunu kim açıkladı buna kim müsade etti artık başkanlık yeri öyle kafasına göre harcama yeri değil bunun denetim kurulu varan.Şehir Belediyesi yönü var.Genel kurulu var.Artık bu işler o kadar kolay değil.Söyleminizde çelişkili hem borçlu diyorsun hem de ucuz futbolcu alınmaması gerekli diyorsun.Önce paranın kaynağını söyle.bu işler öyle boş beleş yorumlarla olmuyor.Şunuda bilesin başkanı canlı olarak bir defa dahi görmedim hiç tanımam Allah kolaylık versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok mantıklı cevap vermişsin...?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor nekadar bu şehrin Onur u ve şerefi ise ,mevcut takımı temsil eden başkanda okadar şerefi ve onuru dur.Herkes hesap verir fakat Uslup ve söylem yanlış olmamalı,kaldiki süper lig kulubü için bu para hiçbir şey ,şuan konya gibi takımların dahi 140 milyon kadar borcu var..Herkes eleştire bilir ama kimse hadsizce yazı yazamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Hep birlikte takıma destek olma vaktidir! Başkan ve yönetiminden hesap elbet sorulacak ama önce takımı düşürdükleri yerden kaldıracaklar öyle kolay kaçma yok! Taraftarımız kızgınlığını protesto hakkını saklı tutup stadı tam doldurup takımımızı sonuna kadar destekleyeyip rakiplere ve hakemlere o baskıyı hissettirmelidir! Unutmayın hemşehrilerim bu memleketin ekmeğini yiyen tüm insanlarımız başka Malatyaspor yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Eren iyileşti bakın uğurla erene bifuma doğana dağıtacak glermenin bizi sattığı takımı inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Allahın izni ile takım eski günlerine dönecektir kimsenin şüphesi olmasın içimizde ortalığı karıştırıp gram futboldan anlamayıp ayda yılda bir stada gelip ondada çekirdek yiyip takıma kulübe futbolculara küfür edip ahlaksızca konuşan zatlara rağmen HERŞEY GÜZEL OLACAK adam gibi gel takımına 90 dakka destek ol küfür etme kötü söz söyleme malatya adını kirletmeyin lütfen ... futboldan çok iyi anladığını sanan kişiler sizlerde lütfen susunnn artıkk...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (4 yıl önce)
    Şu anda birlik olmalı. Maçlara giderek takımı son dakikaya kadar desteklemeliyiz. Bu yıl ligde kalırsak önümüzdeki yıla Allah kerimdir. İnşaallah herkes ders çıkarır bir daha aynı hatalar tekrarlanmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent K. (4 yıl önce)
    Artık destek zamanı şu an başka takımımız yok herkes üstüne düşeni yapmalı özellikle futbolcular gayret göstermeli inşallah bu hafta çıkış yapmalıyız düşmemizi isteyen çok takım var onun için tam destek malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (4 yıl önce)
    Daha fazla desteğe ihtiyaç var. Pozitif yaklaşarak tiribünleri dolduralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Rabbim yar ve yardimcin olsun hocam insallah maci aliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Herkes coşmuş eldeki malzeme berbat bakalim ne olacak defans in hali kötü muhtemelen stoperde donald ve mustafa akbaş oynar başka oynayacak futbolcu yok çünkü işi cok zor yenimalatyaspor un iki ölüm kalım maçi varr
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Hikmet Hoca kurt hocadır, oyunu iyi okur, taktiği, tekniği ve motivasyonu çok iyidir. tarzı Fatih Terim'e benzer. yeterli desteği verirsek bence iyi bir seri yakalarız diye düşünüyorum. haydi şimdi Malatyamıza tam destek zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Yaaaaabismilllahhh, ALLAH yardımcımız olsun İyiliğe doğru atılmış bir ivme.Başarılar...
    0
    0
    Yanıtla