SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlardan Biri 'İş' Sırasında Yaralandı, Şebeke Yakalandı

Hırsızlardan Biri 'İş' Sırasında Yaralandı, Şebeke Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Tandoğan Mahallesi'ndeki bir inşaattan malzeme ve yollardaki demir mazgalları çalmakta olan hırsızlık şebekesinden bir kişi, bu sırada malzemelerin altında kalarak yaralanınca, iz süren polis tarafından 6 şüpheli yakalandı ve mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan sabaha karşı 04.00 sıralarında Tandoğan Mahallesi Karagözlü Caddesi'nde meydana geldi. Bir pikapla inşaattan malzeme çalmak isteyen şahısların, hırsızlık yerindeki bir olayın ardından kaçtıkları polise ihbar etti. Olay yerinde araştırma yapan polis, inşaat malzemelerinin devrilmesi sonucu yaralanan şahıs ya da şahıslara ait kan izi saptadı. Daha sonra, KGS ve MOBESE kameralarını güzergahlar üzerinden araştırmaya başlayan polis ekipleri, yaralı şahsın Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki bir evde olduğunu saptadı. Yaralı şahıs ile inşaat malzemesinin yanı sıra bölgedeki demir mazgalları çalan 5 şüpheli gözaltına alındılar.

Polisteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edilen O.G., H.İ.G., S.S., S.Ç., M.T. ve B.A. adlı şüpheliler 'Kamu kurum ve kuruluşlarından ve inşaat alanından hırsızlık' suçlamasıyla mahkemece tutuklandılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Galip VAiZOĞLU (1 yıl önce)
    Hurdacılık kisvesi altında hırsızlık yapanlar yıllardır insanımızın malına zarar vermektedir,hurdacılık yapan toplayan kişilerin kayıt altına alınması zorunludur izinsiz hurdacılık yapılmamalıdır bu kişilerin tanınmasını kolaylaştırıcı elbise ve kimlik kartları olmalıdır,Ne kapı kaldı ne mazgal ,kazma,kürek,ne elektrik kablosu,nede ziraat aletlerimiz bıktık usandık artık acilen tedbir alınmalıdır.Hırsızlığa kılıf hurdacılık olmamalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    mazgal çalanı kasti olarak insan yaralanma veya ölümüne sebebiyet verme suçundan yargılayın .hırsızlık değil onların yaptığı ,canilik ve hayvanlıktır.
    %100
    %0
    Yanıtla