SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Zanlılarından Biri Serbest, Diğerine Ev Hapsi!

Hırsızlık Zanlılarından Biri Serbest, Diğerine Ev Hapsi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılan köy evleri şantiyesinden 750 teleskobik demir direğin çalınması olayında, şüpheliler O.K ve E.T tespit edilerek yakalandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçadağ ilçesi Tataruşağı Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapımı devam eden köy evlerinin şantiyesinde 14 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen 750 adet teleskobik demir direğin çalınması olayını aydınlattı. Araştırmalar sonucunda O.K ve E.T isimli şahısların inşaatta bulunan demir direkleri çalarak Gaziantep iline götürüp sattıkları tespit edildi.

Yakalanan şüphelilerden E.T adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, O.K hakkında süresiz ev hapsi kararı verildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tek dişi kalmış çiftçi (1 ay önce)
    Sadece mal çalmak değil,fahiş fiyat istemek,parçayı değişmeden değiştirdim demek de hırsızlıktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 ay önce)
    Hirsizlar az caldigi icin cezalarini az buldugu icin serbes birakilmistir bu millet canini malini kime emanet edecek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haciwhat (1 ay önce)
    Çaldıkları sabit.Suçu ısbatlanmış,çaldıklarını da satmışlar. iki hırsızdan biri nasıl oluyorda salıveriliyor?.Salıverilen sadece demirlerin ucundan mı tutmuş?Yada içeriye atılan bu salıverene çalıp sattığı demir parasıni az mı vermiş? Bu haksızlıktan dolayımı serbest bırakılmış?Anlayamıyoruz.Allahım aklımıza mukayyet ol.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Ne güzel hırsızlığa devam. Hırsızlık yapan bu ülkede hapse girmiyorsa, bu ülkede can ve mal güvenliği olur mu?
    %100
    %0
    Yanıtla