SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Yolculuğumuzu Koşarak Sürdüreceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasında gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu söyledi. 

“Bayramlar Birliktir, Beraberliktir”

Personellerle tek tek sohbet ederek bayramlarını kutlayan Başkan Geçit, “ Paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının üst seviyeye çıktığı, manevi atmosferiyle insan ve toplum hayatına farklı güzellikler katan mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramlar birliktir, beraberliktir, küskünlerin barıştığı, dayanışmanın arttığı özel günlerdir. Farklı değerlerin bir arada toplandığı bayramların getirdiği bu güzel fırsatı hep birlikte iyi değerlendirmeliyiz. Kıymetli aileleriniz ve yakınlarınızla birlikte daha nice güzel bayramlarda birlikte olmanızı Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Bugüne kadar ki çalışmalarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik eder, Kurban Bayramınızı kutlarım.” diye konuştu.

“Belediyecilik Ekip, Vizyon ve Gönül İşidir”

Başkan Geçit, belediyeciliğin ekip, vizyon ve gönül işi olduğunu hatırlatırken, yeni dönemde çok fazla çalışarak Yeşilyurt’u modern ve yaşam standartı yüksek bir ilçe konumuna ulaştıracaklarını ifade etti.

Büyük ve güçlü bir aile olan Yeşilyurt Belediyesinde çalışan her bir personelin kendileri için çok değerli olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “ Yeni dönemde hepimize çok fazla sorumluluklar ve fedakârlıklar düşüyor. Mesai mefhumu tanımadan şehrimiz ve ilçemizin geleceği için çok fazla çalışmamız gereken bir süreçten geçiyoruz. El birliğiyle çalışarak Yeşilyurt’umuzu daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız. Seçim döneminde sözünü verdiğimiz tüm hizmetleri hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ve Battalgazi Belediyemiz ile işbirliği halinde çalışarak hemşehrilerimizin beklentilerine en güzel şekilde yanıt vermek için üzerimize düşen tüm görevleri layıkıyla yerine getirmek zorundayız. Belediyemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarımızın bu bilinç ve ruhla çalışacağına, elinden gelen tüm gayreti ortaya koyacağına, planlaması yapılan tüm iş ve işlemleri başarıyla yerine getireceğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

“Yeni bir umutla başlattığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu, hayatın her alanında yürüyerek değil koşarak sürdüreceğiz.” sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Geçit, “Yeni Belediye Binamız sayesinde vatandaşlarımızdan gelen talepleri daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturma fırsatına ulaşacağız.  Mesai arkadaşlarımızla güçlü bir diyaloga sahip olacağız, sizlerle sık sık bir araya geleceğiz, birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. İşimizi dört dörtlük yapacağız, asla aksatmayacağız, milletimize hizmet kapısını sürekli açık tutacağız, vatandaşlarımıza karşı her zaman güler yüzlü olacağız, hoşgörülü bir yaklaşımla hemşehrilerimizin isteklerini yerine getireceğiz. Dini, dili ve ırkı ne olursa olsun bizden hizmet almak için gelen herkese saygı, sevgi, hoşgörü ve samimiyetle hizmet edeceğiz. Bizden hizmet bekleyen her bir vatandaşımızın başımızın üstünde yeri vardır, kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan hizmet edeceğiz. Unutmayalım ki; vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine ve en güzeline layıktır. Tüm personellerimizin bu anlayışla hareket edeceğine, bu duyarlılığı ortaya koyacağına inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu. Başkan Geçit konuşmasından sonra personellerle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız