SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, Ankaragücü ile 7'nci Kez Karşı Karşıya Geliyor

0
Güncellendi - 2021-04-25 23:07:01
HYMS, Ankaragücü ile 7'nci Kez Karşı Karşıya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 37. haftasında Yeni Malatyaspor bugün saat 13:30'da sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek.

YENİ MALATYASPOR - ANKARAGÜCÜ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Issam Chebake, Semih, Hadebe, Hafez, Ahmed Ildız, Zeki, Fofana, Mallan, Adem, Umut

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Erdi, Pinto, Çekiçi, İbrahim, Lobzhanidze, Alper, Geraldo, Painsil

Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü ile bugüne kadar 6 karşılaşma yaptı. YMS, bu karşılaşmaların 2’sini kazanırken, 3 maç MKE Ankaragücü’nün galibiyetiyle, 1 maç da berabere bitti. Yeni Malatyaspor, bu maçlarda rakibine 8 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

Yeni Malatyaspor- MKE Ankaragücü maçları ve sonuçları şöyle:

27 Ocak 2011- Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması

Yeni Malatyaspor:0 – MKE Ankaragücü: 0

09 Şubat 2018- Süper Lig Maçı

MKE Ankaragücü:1- Yeni Malatyaspor:0

Goller: Dk.10 Lessio Cerci MKE Ankaragücü

17 Mart 2019- Süper Lig Maçı

Yeni Malatyaspor:3 – MKE Ankaragücü: 1

Goller: Dk 55 Adem Büyük, Dk. 58 Guilherme Costa Margues Dk. 90+4 Ahmed Ildız. (Yeni Malatyaspor) Dk. 72 Dever Orgill (MKE Ankaragücü)

15 Eylül 2019- Süper Lig Maçı

MKE Ankaragücü:0 – Yeni Malatyaspor:4

Goller: Dk. 26 Adis Jahovic,Dk.33 Thievy Guivane Bifouma Koulossa, Dk.43 Guilherme Costa Margues, Dk.82 Mitchell Glenn Donald ( Yeni Malatyaspor)

07 Şubat 2020- Süper Lig Maçı

Yeni Malatyaspor:0 – MKE Ankaragücü:1

Goller: Dk.66 Dever Orgill (MKE Ankaragücü)

02 Ocak 2021- Süper Lig Maçı

MKE Ankaragücü:3 – Yeni Malatyaspor:1

Goller: Dk.3 Daniel Lukasik, Dk. 37 Joseph Martin Paintsil, Dk. 88 Torgeir Börven (MKE Ankaragücü) Dk. 76 Youssouf Ndayishimiye ( Yeni Malatyaspor)

İki takım, 7’nci kez 25 Nisan Pazar günü Saat 13.30’da Yeni Malatya Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Abdullah (3 yıl önce)
    Erzurum'u yenemeyen büyüklere kök söktüren ankaragücünümü yenecek.Takım bitmiş futbolcular küme düştüğümüzü kabullenmiş.Ruh yok,mücadele yok.Denizli dahi sonuna kadar mücadele ediyor.Yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Nolduu konuşuyordun :) nasıl yendik konuşsana :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 yıl önce)Hikmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bu maçta en iyi oyuncu ertaç ise ve karşı takım 30 dakika 10 kişi oynamış ve maçı son dakikalarda riske atmışsa bu takımın savunulacak bir tarafı yok.Maçın son dakikalarını rahat izlemişsen sıkıntı yok.11-11 oynansa sence bu skor olurmuydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Kesinlikle ılımlı olun sakin olun beraberlik bile kötü değil. Yeterki yenilmeyelim. Fixturu inceleyin alt gruptaki en şanslı iki takım Malatya ve Gençlerbirliği .Denizli düştü. Erzurum ve Kayseri ve Kasımpaşa nin maçlarını inceleyin ve Kasımpaşa Fener'den sonra Erzurum ise son hafta bay geçiyorlar. Malatya'ya 2 galibiyet 1 beraberlik yetiyor.kesinlikle küme düşmez Malatya.yeterki Ankaragücü ne yenilmesin. Ankaranın Erzurum Kasımpaşa Kayseri'nin maçları ölüm kalım maçları. Denizli Erzurum Kayseri net düşer 4.takım kim olacak Kasımpaşa gençler ankara basaksehir arasında geçer yeterki Malatya Ankaragücü ne yenilmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • MESELA (3 yıl önce)
    Yarın Allahınız için galip gelin be. 2 yıldır illallah ettirdiniz. 7 puan daha toplayın yeter. Bi futbolcu Bi yönetici okumaz mı bu yorumu Bi zevkimiz Malatyaspor onuda bitirmeyin lütfen. Kızdık olmadı bağırdık olmadı bu kez Malatyaspor için yalvarıyorum lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan (3 yıl önce)
    Mazeret üretme cek caklara sığınma dönemi bitmiştir a.gucu ve Kayseri'yi içerde yenemezsek düşeriz yenmek içinde sahada mücadele etmek gerekir bu saatten sonra teknik heyet ve oyunculara güveniyoruz inşallah yarın galip geliriz sonra Sivas beraberliği ve Kayseri'yi yenip rahat bir nefes alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Bu takım düşerse adil gevrek ve futbolcular kadar siyasilerin de suçu var herşey karşılıklı 2 milyon malatyalıyı karşınıza almak mı takıma destek verip ligde kalmasını sağlamak mı herşey bı kac haftaya belli olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    yönetim bi açıklama yapıp futbolculara şunu söylesin..Ankaragücü maçını alırsanız, federasyonun galibiyet için vereceği 1 milyon tl. paranın yarısını futbolculara dağıtacağım...hele bakın takım nasıl da at gibi şaha kalkıyor... siyasiler ve zenginler niye bu kadar sessizsiniz.. niye futbolcuları canlandıracak teşvikler yok.. takımı arayan yok.. idmanları takip eden yok.. bu fırsat bi daha ele geçmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Klüp iyi yada kötü değil,hiç yönetilmiyor.Yönetimi ortada gören,duyan varmı?Yönetimden biri son haftalarda kritik maçlarda çıkıp, yorum yaptığını, herhangi bir maçı alacağız dediğini duyan varmı?Ortada bir sürü dedikodu dolaşırken,basın karşısına çıkıp futbolculara bir ödeme daha yapıldı diyen bir yönetici gördünüzmü?Sağdan soldan biri çıkıp ,sağlam kaynaktan duydum ödeme yapılmış gibi komik durumlara düşmüş bir klüp.Malatyaspor şu anda, saldım çayıra,mevlam kayıra durumunda.Allah taraftarlara yardım etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Yazın bunu bir yere malatya yarın gol yağdıracak. Demedi demeyin. Yarın patlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Malatyaspor takımına şimdi GS Fener yada BJK forması giydirin sahaya sürün sahadan farklı galibiyetle ayrılırız,Ancak Malatya forması oyunculara ucuz gelyor ya da takım içinde taraftarın blmediği farklı detaylar var Örneğin: Bunlardan biri takımın para alamaması diğeri takımdaki disiplinsizlik kaybedilen her maça para cezası uygulansın bakalım ama kazanılan maça da pirim olmalı aynı zamanda bu takım öldüm dese ilk 10 da yerini alacak kalitede ama 13-15 maç kazanamayan bir takım var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Maalesef bizim 6 puanlık maçları almama gibi bir alışkanlığımız var, büyük ihtimalle bu maçta da devam edecek gibi geliyor. Ya bir türlü final (kazanmak zorunda olduğumuz) maçları alamıyoruz. Malatyaspor u tutuyorsan rahat haram oldu, virüsten de zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Dün Gençlerbirliği maçına baktım adamlarda hırs mücadele azim var. Yine geçen Erzurum Malatya'ya karşı azim ve hırs ile oynadı. A.gücü maçları yine öyle. Bize benzer bir ekip var oda Kayseri...zaten onlarda Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra düşüş yaşamaya başladı. Yahu bizde niye hırs azim mücadele isteği yok ne oldu bu takıma ben iddia ediyorum bu takımın kalitesi bu değil... İstanbul'daki Fener maçındaki hırs, azim ve mücadelenin sizden çeyreğini istiyoruz lütfen artık bir kendinize gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    50 yıldır peşinden koşan bir Malatyaspor taraftarı olarak diyorumki, bu son 2 yıl beni ve benim gibi bu takımı yürekten seven taraftarları bu yönetim canından bezdirdi yeter artık sayenizde bu takıma sevgimiz nefrete dönüştü bir an önce elinizi çekin bu takımdan,isterse küme düşsün belki en hayırlısı sizden kurtulmak olur.
    0
    0
    Yanıtla