SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS- Ankaragücü Maçının Hakemi Açıklandı

0
Güncellendi - 2021-04-25 16:00:07
HYMS- Ankaragücü Maçının Hakemi Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor'un Pazar günü kendi sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmayı Denizli Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligde Pazar günkü maçları yönetecek hakemleri Cumartesi günü açıkladı. Buna göre, Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak olan Helenex Yeni Malatyaspor- MKE Ankaragücü maçını yönetecek olan Ümit Öztürk'ün yardımcılıklarını, Eskişehir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İsmail Şencan ile Denizli Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Osman Gökhan Bilir yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi olarak İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Kutluhan Bilgiç görevlendirildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Malatya yenerse alt grupla fark 5 puana çıkacak. Ölüm kalım maçı adeta.fixture iyi bakin.Denizli düştü gençlerin şansı yüksek .Erzurum ve Kayseri kesin net dusecekler. Kasımpaşa Fener'den puan alamaz ise haftayı Bay geçecek işi zor Erzurum antep ten puanla donse bile basaksehir kasimpasa Alanya ve Fenerle oynayacak ve son hafta Bay geçiyor. Ankaragücü nun Gaziantep Başakşehir fener Kasımpaşa ile maçları var.Kasımpaşa Alanya Erzurum Ankaragücü maçları var.Kayseri nin ise Denizli Malatya Antep Başakşehir Fenerle maçları var Malatya ne olursa olsun Ankaragücü ne yenilmemesi şart beraberlik bile kötü sonuç olamaz. Kazanırsa önce Sivas sonra Kayseri Rize Hatay ve GS ile sezonu kapatıyor 2 galibiyet 1 beraberlik Malatya ya yeter .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Takım zaten mücadele edemiyor ayrıca ortada klüp yönetimi görünmediği için bu takım Her türlü manipülasyona mualesef çok açık.İnşallah yarın hasbelkader Ankaragücünü yener ve ligde kalma şansınımızı kayseri maçına taşımış oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (2 yıl önce)
    Neden bizim maça Denizli bölgesi Hakemi atanıyor anlamak mümkün değil,sebebi Denizli küme düşmemek için uğraşıyor bu atama etik değil
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Ankaragücü token işine girmiş ordan aldıkları 9 milyonu futbolculara dağıtacaklarmıs adamlara bak bide bizimkilere bak ne bir sahip çıkan ne bir destek olan ne siyasi ne yönetici. Herkes boş tek gerçek taraftar. Ankaragücünü yenersek ligde kalırız beraberlik bile bizi kurtaramaz.
    0
    0
    Yanıtla