SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'HYMS, Hadebe'nin Satışı İçin Prensipte Anlaştı'

0
Güncellendi - 2021-05-26 06:16:03
'HYMS, Hadebe'nin Satışı İçin Prensipte Anlaştı'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Bein Sports Türkiye, Yeni Malatyaspor'un ABD ve Avrupa Kulüpleri ile adı anılan stoperi Teenage Hadebe'nin, ABD'nin  Houston Dynamo FC'ye transferi konusunda, Yeni Malatyaspor ve Houston kulüplerinin anlaştığını yazdı.

Bein Sports Türkiye'nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan Hadebe transferine ait haberde, "Helenex Yeni Malatyaspor, Hadebe'nin satışı için Houston ile 1,5 milyon euroya prensipte anlaştı".

25 yaşındaki Zimbabveli milli oyuncunun transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 850 bin euro görünüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • EROL (2 yıl önce)
    HADABE nin fiatı çok düşük.Bir yanlışlık olmasın.Resmi olarak bu fiat geçiyor ama burnumuza pis kokular geliyor.Yönetim gerçek fiatını açıklaması gerekiyor.Aksi halde zan altında kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • canmalatya (2 yıl önce)
    devre arasında oyuncu satılması son iki yıldır takımı yıprattı ve maddi kayıplara sebep oldu. Sadık tan kazanalım diye devre arası sattı. ikinci devre takım defans çöktü yenilgiler geldi. bir maçtan 3 milyon alıyosun zaten. gelen paradan kaybedilen fırsatların maliyeti daha çok. Aleksic o paraya bende olsam satardım ama. guilermeyi takımda tutmalıydı oradanda kaybedilen fırsatlar var. hadebe iyi oyuncu daha fazlasını hakediyor. devreler bitti satılabilir. lakin kumaşı sağlam oyuncuların sonraki satışından pay alınması sözleşmelere eklenmeli. tehteh çok iyiydi ama ona etkili pas verilemedi. eskihellaç yeni kendine geliyor son vuruşları kaçırmasaydı bu yılın iç transfer yıldızı olabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Allah akıl fikir bu yönetime. eğer Malatya bir şekilde kümede kalmışsa sebebi 3-5 futbolcunun kaliteli olmasından kaynaklanmıştır.Bunun bir tanesi de belki de en önemlisi Hadebe'dir.Ama bu yönetim anlaşılan o ki bunuda gerçek değerinin altında satacak. bundan sonra da umut bulut gibi takavut futbulcuları alacak.gerçi almasına da gerek yok.zira böyle futbulcular soluğu adil gevrekin yanında alıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Mustafa Yumlu sonraaa Akbaş boşta hemen gidin getirin çok özledik! Takımda bir tek defans ve kalecimiz sağlamdı onu da dağıtın
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    85 milyon türkiyede yerli oyunculara ne oldu yabancı hayranlığı bitmeli adem büyük gibi hangi yabancı var gösterin Tette denen iyi biri ademin tiŕnağı olamaz 80 li yillardaki komedi filimleri 2020 de gerçek oldu Ben yabancı düşmanı değilim 40 yildır yurtdışında yaşıyorum yabancıya verlien değer yerli oyuncuya verilse çok ademler yetişir 83 milyon bir ülkenin ligleri yüzde 95 şi yabancı Utanması gerekenler utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    hiç kimse demiyorki satmasak ne olur,adam tesisi nerdeyse satacak
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Daha transfer sezonunun başında yurtiçinde bile daha yüksek bonservisle satış potansiyeli olan takımın beldireği bir oyuncunun ilk taliplisine kelepir fiyata satılması kesinlikle bir acizliktir.sonrada kulüp borç içinde diye ağlanıp dururuz.bu fiyata bu kalitede bir oyuncu bulabilirmiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Adilin...mantığı su....bedava aldım...1.5 a sattım...para vermedim ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • tarkan (2 yıl önce)
    peki işten anlamayan yönetim bu fiyata bu kalitede bir oyuncu bulabilecek mi acaba? Cevap veriyorum Hayır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ksad44 (2 yıl önce)
    O paraya Malatya Hadabe alamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Sezon boyunca hiç konuşmayıp, ligde kaldıktan sonra çıkıp açıklama yapan basın sözcüsü hani ilk beşe oynuyorduk. Takımın iyilerini satarak mı oynayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Yine başladık herkes hoca oyuncu yönetici ekonemist olmuş bu kadar bilginin olduğu bir ülke çok ileride olmalıydı bırakın herkeş sorumlu olduğu görevi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (2 yıl önce)
    yorumları okuyorum da ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Hadebenin sözleşmesi önümüzdeki sene bitiyor şimdi satmazsak önümüzdeki sene elini kolunu sallayarak gidecek. yönetimin aldığı her oyuncuya çöp sattığı her oyuncuya altın etiketi yapıştırılıyor sanki iyi futbolcuları kendileri getirmiş te Adil Başkan satıyormuş gibi. Allah Adil Başkanın yardımcısı olsun. Hem Malatyasporu yönet o kadar emek harca hem de milletin hakaretini dırdırını çek.
    0
    0
    Yanıtla
  • kimse Adil başkanını zorla orda tutmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Harbiden sudan ucuz fiata gidiyor eğer transfer doğruysa.Bonservissiz gelmişti ama bu kadar düşük bedelle gitmemeli hem yerine alınacak oyuncu kim bilen varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Transfer haberlerini okuyoruz yav Allah rızası için bir yönetici açıklama yapsın.Neredesiniz?Hadebe nin yerine adam aldınız mı satıyorsunuz.Ne yapılmaya çalışılıyor.1.5 Avroya adam alabilecek misiniz?Bu kadarı görülmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    1.5 milyon euro mu? Harbi komiksin adil gevrek, 1 milyonculuk zihniyetiyle adam kulüp yönetiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Mustafa eskihallaç grasshopperse,hadebe houstona,fofana da muhtemelen rizeye gidecek.Bunların yerine de gene,transfer diye 5 yada 6 tane saatçi afrikalıyı bedavaya getirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • HADABE nin menejerinden üç dört oyuncu getirmesini istemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Çok büyük paraya gitmiş yazık gerçekten ucuzluk pazarını geçti Adil Gevrek borç 200 trilyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Hunkar (2 yıl önce)
    Eee kimle defans yapacaksın...5. Yıldır iyi adamlari satıp gidip umut ile Olcay gibi bitik adam alıyor..sonra da can cekisip taraftarı kanser ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (2 yıl önce)
    kelepir fiyata gitti aslında ederi en az 5 milyon euro
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Çok ucuza anlaşılmış bence. En az 2.5 milyon euro olmalıydı. Hadebe için de çok iyi olmuş. Malatya’dan amerikaya gidiyor, mutluluktan uçuyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek fiata yaklaşmıssın.İnşallah yönetim gerçek fiatını açıklar.Yoksa birileri açıklamak zorunda kalır.Bir içra lafı dolasıyor.Kim kulübü icraya verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    1,5 milyon Euro bana yeterli gelmedi.En az 3 milyon Euro olmalıydı.
    0
    0
    Yanıtla