SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HYMS, Kongolu Oyuncunun Sözleşmesini Feshetti

0
Güncellendi - 2021-04-26 21:02:43
HYMS, Kongolu Oyuncunun Sözleşmesini Feshetti
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor Kulübü, Kongolu oyuncusu Jody Lukoki ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

Geçtiğimiz sezon sonunda Yeni Malatyaspor'a Ludogorets'ten transfer edilen 28 yaşındaki kanat oyuncusu, uzun süredir kemik iltihabı nedeniyle kadroya giremiyordu. Bu futbolcunun sözleşmesinin feshedildiği, kulübün sosyal medya hesabından yapılan "Kulübümüz ve Jody Lukoki arasında yapılan müzakereler sonucunda, sözleşmesinin karşılıklı feshine yönelik anlaşmaya varılmıştır. Jody Lukoki’ye teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz." açıklamasıyla duyuruldu.

Transfer edildiğinde güncel değeri 2,4 milyon euro olarak belirtilen ve Türkiye liglerindeki en değerli 20 transferden biri olarak gösterilen “Rüzgârın Oğlu” lakaplı Jody Lukoki, Yeni Malatyaspor'dan önce son olarak Ludogorets’te forma giydi. Güncel piyasa değeri 2,40 milyon Euro olan Jody Lukoki, sağ kanadın yanı sıra ileri uç mevkiinde de oynayabiliyor. 1,73 metre boyundaki Kongolu sağ kanat, şuana kadar Ludogorets’in yanı sıra Zwolle, Ajax Amsterdam, Cambuur takımlarının formalarını giydi. Ludogorets formasıyla çıktığı 151 karşılaşmada 29 gol, 20 asistlik performans sergileyen Lukoki, sağ kanat mevkiinde çıktığı 209 karşılaşmada 41 gol, 35 asistlik bir performans ortaya koydu.

2019-2020 sezonunda Avrupa Ligi’nde Ludogorets formasıyla 6 karşılaşmada 457 dakika görev alan Jody Lukoki, 3 gol kaydetti. Jody Lukoki, Avrupa Ligi Elemelerinde ise Ludogorets takımında 4 karşılaşmada 172 dakika sahada kalırken, 2 gol kaydetmeyi başardı. Lukoki, Yeni Malatyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Uğur Türkan (3 yıl önce)
    Bir de şuraya adil gevrek gitti diyin ya ,diyin ki şenlensin Malatya,coşsun taraftar ?? Bir gün burada adil bey ve şürekasının da gittiği haberini okumak dileği ile.??
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Süper ligde kalırsak ki Allah’ın izni ve yardımıyla ancak kalacağız, öncelikle isim vermeksizin takıma beş paralık katkı yapmamış bütün futbolcuların ilişiğini kesmeli ve bunları transfer eden artık yönetim midir, transfer komitesi midir hesap sorulmalıdır. Malatyaspor dan geçinen transfer simsarları tek tek ifşa edilmelidir . Bir süper lig takımına Bu transferleri yaparak esame listesine geçirmek, Türkiye futbol ligi tarihimize adlarını süper ligde oynamış diye geçirmek inanın Denizlispor hariç diğer tüm takımlara hakarettir. Ey anlı şanlı transfer komitesi olarak görev yapan yöneticilerimiz! Hiçbir şey bilmiyorsanız komşumuz sayılırlar Gaziantep FK de Hatayspor FK de Sivasspor da görev yapan mevkidaşlarınızdan akıl fikir alın! Bir sezonu da biz Malatyasporlular rahat rahat ve keyifle maçımızı izleyerek geçirelim. İnanın ruh hastası ettiniz beni. Kendimde uğursuzluk arayacak, totem diye evimde ligtv olmasına rağmen çok sevdiğim takımımın maçını izlemeyecek hale geldim!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    bağımsız yargı şu takımı incelese ya bir bir yönetimin aldığı her oyuncu mu çöp çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Lütfen oyuncu elestirken isim vermayin undan sonra o oyuncuda başarı bekliorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Futbolculuk kariyerini yazmışsınız ama bize gelmeden 6 ay oynamamıştı,,sorunlarıyla geldi, bize de bir şey yapmadan gitti....................
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (3 yıl önce)
    Bu muhterem olsun diğer giden cueva olsun kaleci olsun bir önceki sene kamara olsun hiç oynamayan dia olsun saymakla bitmez. Takımımız rüzgarın oğlu fırtınanın torunu tsunaminin kuzeni diye getirip burda yatırıp yatırıp yolluyor. Bu da transfer yapan kişilerin yada transfer komitesinin nekadar başarılı olduğunu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Çok önemli bir oyuncumuzdu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Lukoki , Olcay Şahan, Jetmir, Erkan Kaş ve ismini sayamadığım diğerleri Takıma katkısı var mı Hangisinin eksikliği hissediliyor, bırakın eksikliği oyuna girerelerse( senede 1-2) yürekler ağızda, maç gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    Yabancı takımlarda oynadıkları ile ilgili bir sayfayı dolduracak bilgi varken; Malatyaspor’da kaç maç, kaç dakika oynadı bir kelimelik bilgi yok,bu boş beleş adamın Malatyaspor a maliyeti ne oldu onu yazaydınız. Milletçe Ensar lığa soyunmuşuz, doktoruydu, hastahanesiy di,otel masrafıydı , yeme içmesiydi bir yıl adama bakmışız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu aziz mübarek günde gönderilmemeliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Böyle çöpe atılacak transfer yapmayın ya...boş beleş topcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Rüzgar gibi geldi geçti anlamadık bile işin espirisi bı yana ben Malatyaspor da bı rüzgar gorduysem türk futbolculardan sertan eseri izledim bide camara en şansız ama iyi bir golcüde gilberto yu izledim
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Rüzgarın oğlu dediler bir rüzgârı görmedik oğlunu hiç göremedik, her neise Malatyasporumuz sırtındaki bır kalburdan kurutuldu Allah aşkına bu gibi boş transfereler yapmayın Dia'ı henüz unutmamışken. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Dia=Lukoki, Olcay, Erkan Kaş, Zuoqi, ... Oynamadan paralarını aldılar. İşte vizyon(?) İşte başarı (?)
    0
    0
    Yanıtla