SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İç Sahada Fire İstemiyorlar

0
Güncellendi - 2016-11-26 00:45:30
İç Sahada Fire İstemiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında sahasında konuk edeceği Erzincan ekibi Geçit Belediyespor’u yenerek, yoluna iyi bir şekilde devam etmek istiyor.

Grup’ta ilk iki hafta sonunda 4 puan toplayan ve beşinci sırada yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, geçen yıla nazaran daha mütevazi bir kadroyla liderlik mücadelesi veriyor. İlk iki haftada 1 galibiyet, 1’de beraberlik alan mavi kırmızılılar, Pazar günü saat 12.00'de İnönü Üniversitesi sahasında Erzincan ekibi Geçit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, yeni sezonda özellikle altyapıda yetişen futbolcuların ağırlıklı olduğu b ir kadroyla grupta mücadele ettiklerini belirtti.

Çelebi, bu sezon büyük bir hedef koymadıklarını kaydederek, “İki sezon üst üste Play-Off kaldık ancak 2. Lige çıkma başarısını gösteremedik. Özellikle geride kalan sezon grupta muhteşem bir performans sergilememize rağmen Play-Off ilk maçında elenmemiz bizleri çok üzdü. Bu sezon yollarımızı ayırdığımız bazı futbolcularımızın yanı sıra üniversiteyi kazanıp gidenler oldu. Kadrodan giden futbolcuların yerine istediğimiz transferleri yapamadık. Altyapımızdan yetişen sporcularla birlikte, mevcut kadromuzda yer alan futbolcularla grupta mücadele ediyoruz” dedi.

Tek amaçlarının Malatya’yı bayan futbolunda da en iyi şekilde temsil etmek olduğuna değinen Çelebi, “Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Malatya’nın tek bayan futbol kulübü. Amacımız Malatya’yı bayan futbolunda da en iyi şekilde temsil etmek. Sportif başarıdan çok, sporcularımızın eğitimlerini en iyi şekilde sürdürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız