SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçi Doldurulmuş Makaron ve Kaçak Alkol Ele Geçirildi

İçi Doldurulmuş Makaron ve Kaçak Alkol Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 10 bin dal içi doldurulmuş makaron ile 44 litre kaçak alkol ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde arama yaptı.

İş yerinde 10 bin dal içi tütün doldurulmuş makaron ile 44 litre el yapımı alkol ele geçirildi, 1 şüpheliye adli işlem yapıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatan daş (7 ay önce)
    Emniyetin, bekçi in 7/24 Bostanbaşı Mah de devriye atması gerek, gündüz gözü ile adam orta hasarlı bir sitenin sitesinin güvenlik kamerasını bile sökmüş, o derece hırsızlık kol geziyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan daş (7 ay önce)
    Açık Tütün satan heryer de hazır sarım sigara da var, eee paketi 50-60 tl olursa vatandaş gider 20 tl ye sarım tütün alır. 10-15 tl lik sigara 50 - 60 a olursa malesef böyle olur. Adam asgari ücretli 11.500 alıyor günde 50 TL verse kalacak maaş 8-10 binden başlıyor , AYLIK elektrik, su, Doğalgaz, Cep telefonu vs faturalar da var, daş mı yiyecek 1 ay?
    %75
    %25
    Yanıtla