SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İçimde Güzel Bir His Uyandı"

0
Güncellendi - 2018-07-27 03:10:56
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Kasımpaşa'dan transferi Ahmet Ildiz ile Yeni Malatyaspor U21 takımının formasını giyen İsmail Baran Karakoç, kamp çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Sarı kırmızılı takımın İstanbul ekibi Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Ahmet Ildiz, yeni sezon hazırlıklarının kendileri adına iyi geçtiğini belirtti.

Topuk Yaylası'nda Aytemiz Alanyaspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında şansız bir sakatlık yaşadığını ifade eden Ildiz, "Bir pozisyonda rakip oyuncu diziyle kaburgama vurdu. Kırık ve çatlak yok ancak ağrı var. Yavaş yavaş düz koşulara başladım" dedi.

Ildiz, takımda iyi bir uyum olduğunu belirterek, "Takımda iyi bir ortam var. Takıma yeni katılan ben, Ömer Şişmanoğlu ve Danijel Aleksic takıma ısındık. Takım bizi içine çok iyi çekti ve hep beraber uyum sağladık. Birinci etap kampı Bolu'da yaptık, ikinci etabı Topuk Yaylası'nda yapıyoruz, kamp çalışmaları çok iyi geçiyor" diye konuştu.

Transfer süreciyle ilgili de açıklamada bulunan Ildiz, "Benim Kasımpaşa'da iki yıllık bir sözleşmem vardı. Kulüp başkanı ve Erol hocayla daha önce konuşmuştuk, beni istiyorlardı. Bende Malatya'yı duyunca içimde güzel bir his uyandı ve 'gitmek istiyorum' dedim. Görüşmeler yapıldı. O süreçte de transfer gerçekleşti. Çok mutluyum" ifadelerine yer verdi.

Ildiz, Süper Ligin çekişmeli geçeceğine dikkat çekerek, "Süper Lig çok iyi bir lig ve çekişmeli geçecek. Benim Malatya'ya gelme sebebimde şehir takımı olmasıydı. Malatya futbol şehri. Herkeste bana bunu söyledi. Taraftarlarımızın bizi desteklemelerini istiyoruz. İnşallah hem benim hem de takımımız için hayırlısı olur" dedi.

İsmail Baran Karakoç ise "Kampımız gayet güzel geçiyor. Bolu kampı verimli geçti. Topuk Yaylası'ndaki ikinci etap kamp çalışmalarında hücumsal çalıştık. Takımımız şuanda iyi durumda" diye konuştu.

Karakoç, kamp çalışmalarının kendisini için iyi geçtiğini belirterek, "Erol hocamız bize çok destek oluyor. Bu kamp çalışmalarının da bana çok faydası var. Hazırlık maçlarında da şans buluyoruz. Eksikler tamamlandıktan sonra her şey çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gustavo (6 yıl önce)
    Ahmed u21 milli takımında oynuyor. Kendisi kaliteli bir futbolcu. Daha yeni takıma ayak uydurması lazım. Açılırsa aynısını bulamazsın. Hazırlık maçından netiçe görene yazık. Bu arada hepsi ortalama oynadı. Adı üstüne “Hazırlık Maçı”
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    İnşallah o hissini sahaya yansıtırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Tabi transfer yok size gün doğdu ancak sizin futbol kaliteniz veriminiz hazırlık maçlarında ortaya çıktı ikinizde 3.lig kalitesinde dahi değilsinizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen menajerlik yapsana iyi anlıyon
    0
    0
    Yanıtla