SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Tarifesinde İndirim Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2018-10-02 18:41:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, günlük işlerinde  içmesuyu kullanmak durumunda kalan esnaf ve sanatkarlara yönelik olarak indirim yapılması çağrısında bulundu.

Keskin, yaptığı yazılı açıklama da, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok belediyenin içme ve kullanma suyu tarifelerinde indirime gidildiğini hatırlatarak, “Ankara Büyükşehir Belediyesi içme ve kullanma suyu tarifelerinde yüzde 17 oranında indirim uyguladı. Gönül ister ki kendi cazibesi ile akan içme suyu kaynağına sahip olan Malatya Büyükşehir Belediyesi de içme suyu ve kullanımın da indirim uygulasın. Özellikle çay ocakları, lokantalar, pide fırınları ile birlikte gıda üretimi yapan esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik olarak içme ve kullanma suyu tarifesinde indirim bekliyoruz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat,  ekonomik sıkıntı içinde bulunan esnaf ve sanatkarımızdan yana tavır almalı.” dedi.

Bu arada, Keskin, beraberindeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’inde bulunduğu heyet ile birlikte Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’ı ziyaret ederek, Malatya’daki yeni görevinde başarılar diledi. Keskin ve Savran bir süre sohbet etti.

Keskin, beraberindeki heyet Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez’i de yeni hizmet binalarında ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • erdal (5 yıl önce)
    Başkan her zaman yanındayız. su faturaları ile ilgili zammı daha öncede dile getirmiştin, ekmek ile zammı da toptancı teröröü ile zammı da dile getirdin. Sen sadece esnafın değil vatandaşın da malatyanında yanında oldun Allah razı olsun başkanım, yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Yav istanbulda yaşıyorum. Orda kullandığımız suyun on katını kullanıyorlar 40 50 tl fatura gelince çok diyorsunuz. Yav dükkan camları hergün yıkanır hali yikiyorlar bahçe sulu yorar bulasik yıkarken dış fircalerken sürekli şu açık malatyada tasarruf mantığı yok. Sonra su pahali.
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    HARUN KARDEŞ SÜREKLİ AYNI MESAJI YAZIP DURUYORSUN, İSTANBULDA YAŞIYORSAN ORASI İÇİN YORUM YAP, BIRAK MALATYADA YAŞAYANLAR YORUM YAPSIN. BURDA SU PAHALI O KADAR..
    0
    0
    Yanıtla
  • Orbiylioh ayınıda olsa dogru her yerde dogru. Suya bahane yerine alışkanlıklarınızı degistirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (5 yıl önce)
    konu çok güzel indirim yapması için maskini israfı dan kaçması lazım . su ile maliyet artışını maski yapıyor bence saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail (5 yıl önce)
    başkan canı gönülden size katılıyorum zor bir ekonomik süreçten geçtiğimiz dönemde belediyenin su parasında indirime gitmesi elzem görüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Değirmenin şakşakı gibi bir durum Her şey yolunda bir tek fıstığı yeşil eksikti Lütfen daha ciddi sorunlar dile getirilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Selı (5 yıl önce)
    Şevket Bey’in yıldızı gittikçe parlıyor çünkü halkın sesi.Elektrik faturasına yetişti su da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Çok beklersin... Dua edelim de yine zam gelmesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (5 yıl önce)
    Allah'ım lutfetmis Malatya ya suyumuzu, dünyada 2 yerde var, kendi cazibesi ile akıp gelen, hiçbir enerjik güç kullanılmadan hic bir ilave masraflar yapılmadan abonelerine dağıtım yapilan, birisi İtalya'da Roma'da, biriside Malatya'da, ancak her nasılsa Belediye miz halkımıza en pahalı suyu icirmektedir, bunun vebalı bu duruma sebep olan yetkililerin Allah bunları affetmez inşallah, mu milletin vebali onların boynuna hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim, kimsenin de helal edeceğini ummuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Yav siyasetçi msn sen
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (5 yıl önce)
    Su ve atık su ücretlerine ÜFE oranında artış nedeniyle büyük zam yapıldı.Bu gizli zammı faturalarınızı kontrol ederek fark edebilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    MASKİ de kullanmış olduğunuz su şayet 5 tonu geçerse, fatura iki katı kademeli olarak geliyor.Bundan dolayıdır ki su faturaları 1,5 ay da falan okunur ki (5 tonu geçerek) kademeli fiyatlandırma yapılsın.Malatyalı bir tüketicinin bu konu hakkında suç duyurusu ve mahkeme kararı vardır. Lüften su faturalarınızı 1 ayı geçirmeden okutmaya bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • mevlüt (5 yıl önce)
    baskanım doğru söylüyunn artık seni ankarada görmek istiyoruz bagımsız gir birşeyler yap bunlardan kortar malatya halkını saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)
    alkış başkan büyüksün...
    0
    0
    Yanıtla