SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM Üyeleri Doğanşehir'de

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata beraberindeki İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte Doğanşehir ilçesinde çalışmalarda bulundu.

Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, beraberindeki il genel meclis üyeleri ile birlikte Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti. Şavata, "Bizim birlik beraberlik içerisinde bu işi yapmamız kamuoyundaki huzuru artıracağına inanıyoruz. Hizmetler yapıldıkça köylülerin o yüzündeki tebessüm bizleri mutlu ediyor" dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Genel Meclisi heyeti daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman’ı ziyaret ettiler. Belediye Başkanı İbrahim Karaman da yapılan ziyarete teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız