SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İhmal' Terörü:2 Ölü.!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da şerit değiştirerek yolcu otobüsünün önüne çıkan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya-Kayseri Karayolu Havaalanı kavşağı mevkiinde meydana geldi.

Mehmet Üçdağ yönetimindeki Diyarbakır'a gitmekte olan 34 UF 6321 plakalı yolcu otobüsü seyir halinde iken, Hanifi Yılmaz (40) yönetimindeki 44 AL 482 plakalı otomobil, şerit değiştirerek karşı yönden gelmekte olan otobüsün önüne çıktı. Otobüsün bir süre sürüklediği otomobilin içindeki Cumali İnce (37) olay yerinde hayatını kaybederken, ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan sürücü ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, Beylerderesi Köprüsü nedeniyle havaalanı kavşağında yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılan şeritlerle ilgili yeterli işaretlerin konulmaması ve kavşakta meydana gelen karmaşanın sonucunda bu trafik kazasının olduğu öne sürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam